Antonia și-a făcut operație de liposucuție, după cele 3 nașteri: „A fost chinuitor”. A dezvăluit totul abia acum

Antonia: „Sunt obsedată de detalii”

Scris de: Daoud Andra

05 May. 2023

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și face eforturi pentru a arăta atât de bine. Pe lângă alimentația sănătoasă și orele petrecute în sala de sport, artista a apelat și la medicul estetician pentru mici retușuri. După 3 nașteri, Antonia și-a făcut operație de liposucție și a recunoscut că a fost o intervenție dureroasă.

Momentul adevărului: Antonia și-a făcut operație de liposucție, după a treia naștere

Antonia se laudă cu un corp de invidiat și cu o frumusețe naturală care o face să fie remarcată oriunde ar merge. Dacă în privința chipului, a fost înzestrată de natură cu trăsături frumoase, în ceea ce privește corpul, artista face eforturi pentru a arăta bine, dar apelează și la mici trucuri pe care femeile le cunosc. Cântăreața are un regim alimentar strict și petrece multe ore pe săptămână în sala de sport, dar a apelat și la chirurgia estetică pentru a corecta unele lucruri.

Citește și: Ce religie are Antonia. Sunt reguli foarte stricte de respectat. Puțini fani știu asta despre ea

Logodnica lui Alex Velea a fost întotdeauna sinceră cu privire la operațiile pe care le are, iar implantul mamar nu este singura intervenție chirurgicală la care a apelat. Recent, artista, care este mamă a 3 copii, a povestit că a făcut liposucție, pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen și a-și recăpăta mai repede silueta, după cea de-a treia naștere.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.”, a spus vedeta, pe Instagram.

Citește și: Motivul pentru care Antonia merge la psiholog. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “E ceva rău acolo! Teroare”

Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după cele 3 nașteri
Antonia a făcut liposucție pentru a avea abdomenul perfect

„Sunt obsedată de detalii”

Chiar dacă multe femei o invidiază pentru formele ei, Antonia spune că nu a fost pe deplin mulțumită de felul în care arată. Obsesia pentru anumite detalii a determinat-o să apeleze la medicul estetician. În schimb, alte imperfecțiuni, precum vergeturile de pe piele, și le-a asumat și nu mai încearcă să le ascundă.

Citește și: Când îi va lăsa Antonia pe copii să vadă filmul în care joacă: „La anumite părți nu este ok să se uite” VIDEO EXCLUSIV

„Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural.

Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine!’ Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât.”, le-a mai mărturisit cântăreața celor care o urmăresc pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *