Anunțul cu care Loredana Groza și-a întristat fanii. ”Cu părere de rău vă anunț”. Ce se întâmplă cu artista VIDEO

A vrut ca fanii să afle de la ea

Scris de: Daoud Andra

16 Jul. 2024

Loredana Groza ține legătura permanent cu fanii ei de pe rețelele de socializare, iar atunci când pregătește un proiect nou sau face o schimbare, vrea ca lumea să afle de la ea. Așa s-a întâmplat și acum, iar anunțul pe care l-a făcut i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc.

Loredana, anunț surprinzător pentru fanii ei

La 54 de ani, Loredana Groza este extrem de activă și are numeroase proiecte în derulare. Artista a primit recent vestea că Antena 1 pregătește un nou sezon al emisiunii X Factor, însă a decis să nu mai facă parte din juriu. Lori le-a transmis fanilor ei de pe rețelele de socializare că, deși a câștigat ultimul sezon de X Factor, anul viitor nu va mai fi la masa juriului.

Potrivit spuselor ei, artista are alte proiecte care se derulează în aceeași perioadă în care au loc filmările pentru emisiune, astfel că a spus ”pas”. Lori a făcut parte din juriul X Factor în ultimele două sezoane, alături de Ștefan Bănică Jr., Delia și Florin Ristei.

Vezi și: Loredana Groza, în cea mai scurtă fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor. ”Diva României”

”Mă bucur că reîncepe X Factor-ul după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația Antenei 1 de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lung metraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana Forever de la Sala Palatului! Succes tuturor”, a transmis Lori, într-o postare pe internet.

Mesaj special pentru fiica ei

Dincolo de scenă și de platourile de filmare, Loredana are o legătură specială cu fiica ei, Elena. Cele două petrec mult timp împreună, merg împreună în vacanțe, iar recent tânăra a împlinit 26 de ani. Mama ei a ținut să îi transmită un mesaj special pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării.

Vezi și: Rochia spectaculoasă purtată de Loredana Groza la petrecerea ei aniversară de 54 de ani. Cum și-a făcut apariția. Ștefan Bănică, Dan Bittman și Tania Budi, printre invitați

”La Mulți Ani, Elena! Ești Lumina trimisă de Univers în viața mea!! Ești motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze! Mă înveți în fiecare zi să nu judec pe nimeni, să nu uit să mă joc și să privesc lumea ca pentru prima oară, cu ochi de copil! Îți mulțumesc că mi-ai dat cel mai frumos rol din viață, să-ți fiu mamă! Să fii sănătoasă, fericită și iubită! Te iubesc infinit! Mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram, zilele trecute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *