Anunțul devastator făcut de sora Ronei Hartner. Care este starea de sănătate a artistei: “Își trăiește ultimele clipe”

Anunțul devastator făcut de sora Ronei Hartner. Care este starea de sănătate a artistei: “Își trăiește ultimele clipe

În urmă cu puțin timp, sora Ronei Hartner a șocat pe toată lumea cu anunțul că îndrăgita artistă „își trăiește ultimile clipe”. Iată ce a postat Rinda în mediul online despre starea de sănătate a cântăreței.

Rona Hartner nu se simte bine deloc

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.”, a transmis sora Ronei Hartner.

Rona Hartner (50 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Din păcate, boala a recidivat după ce a scăpat de ea, în urmă cu patru ani, când a avut cancer la colon și la ficat. În vară, vedeta a cerut ajutorul fanilor și al apropiaților pentru a-și îndeplini proiectul artistic, fiind ca o ultimă dorință a sa.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător”

În mediul online, artista a făcut un live în care a povestit despre boala sa. Spunea că obosește foarte repede și se simte ca o persoană de 185 de ani.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat”, a relatat aceasta în luna august.

În ciuda anilor de glorie, devenind cunoscută și în Franța, unde a locuit în ultimii ani, Rona Hartner și-a pierdut toate contractele și nu mai câștigă niciun ban.

„Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat?”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *