Anunțul făcut de Andreea Marin după 7 ani de relație cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: “Sunt fericită să spun”. Mărturisiri inedite

Iată ce anunț a făcut vedeta după 7 ani de relație cu partenerul ei!

Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite vedete din România, reușind să-și construiască o carieră impresionantă în televiziune și nu numai. În paralel cu munca sa, fosta zână a surprizelor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu de șapte ani de zile. Cei doi formează un cuplu extrem de bine sudat, care a trecut testul timpului.

Andreea Marin, anunț după 7 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul autohon. Cei doi au împlinit, de curând, șapte ani de relație și au oferit detalii interesante din cuplul lor.

Fără nicio reținere, vedeta a dezvăluit secretele poveștii lor de dragoste. Fosta zână a surprizelor a spus cum mențin ea și partenerul ei de viață flacăra iubirii aprinsă.

”Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi.

Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr.

E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung.”, a declarat Andreea Marin, potrivit Viva!.

”Să-i vrei cu adevărat binele celuilalt”

Fiind întrebată despre secretul longevității relației ei cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a precizat că într-un cuplu este foarte important ca cei doi parteneri să se respectă reciproc și să-și vrea binele unul altuia.

”Să-i vrei cu adevărat binele celuilalt. Să-i fii și iubit, dar și prieten devotat. Să treci cu înțelegere și peste greutățile vieții, în doi. Nu mai au ce căuta egoismul, concurența, frustrările într-un cuplu, pentru că atunci nu are nicio șansă spre a se suda.”, a mărturisit fosta zână a surprizelor pentru aceeași sursă.

”În opinia mea, respectul, comunicarea și sprijinul ar trebui să fie priorități clare în relația de cuplu. Mai mult de atât, ține de dialectica intimă dintre doi oameni, nu simt nevoia să vorbesc public mai mult despre noi doi.”, a adăugat și Adrian Brâncoveanu.

Citește și Andreea Marin, o nouă apariție incredibilă: “Doamne, cât ești de frumoasă!”. Cum a reacționat iubitul ei, Adrian Brâncoveanu!

Ce destinații de vacanță preferă cei doi parteneri

După cum se știe deja, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu adoră să călătorească.

De când sunt împreună, cei doi au văzut numeroase locuri superbe, capabile să lase pe oricine fără cuvinte. Însă, care este destinația lor preferată de vacanță? Iată ce a precizat iubitul prezentatoarei TV.

”Mergem oriunde ne poartă viața, nu priceperea sau contul. Și țara noastră are locuri extraordinare, nu e nevoie să mergi până departe ca să le găsești.”, a declarat bărbatul.

Citește și Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată alături de Adrian Brâncoveanu. Imaginile au cucerit fanii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Motivul pentru care David Popovici a refuzat un cadou de mii de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *