Anunțul făcut de Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. Mărturisiri surprinzătoare: “Pentru mine acest lucru a însemnat o mare lecție”

Iată ce anunț a făcut artista!

După 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva a făcut un anunț. ”Am realizat că lucrurile reale se descoperă în timp”, este doar o parte din declarația făcută de superba cântăreață. Bruneta și artistul au împreună un băiețel minunat, pe Alexandru. Iată ce a mai mărturisit, în urmă cu puțin timp, fosta membră a trupei Spicy!

Lavinia Pîrva, anunț după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Bruneta este urmărită de numeroși fani pe rețelele sociale și toți o îndrăgesc datorită aspectului său fizic, dar și datorită felului ei de a fi. Fosta membră a trupei Spicy și Ștefan Bănică Jr. se iubesc de 11 ani de zile și sunt soț și soție de 7.

Ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fanii și-ar dori să afle cât mai multe lucruri din viața lor. Însă, cei doi parteneri sunt destul de discreți. Totuși, de curând, Lavinia Pîrva a acceptat, recent, să vorbească despre mariajul ei cu artistul.

”M-a afectat teribil”

De foarte multe ori, jurnaliștii au încercat să afle detalii despre mariajul celor două vedete. Însă, de aproape fiecare dată, cei doi parteneri au refuzat să vorbească.

Însă, acum, Lavinia Pîrva a fost mai deschisă ca niciodată și a oferit detalii despre căsnicia ei cu artistul. Bruneta a recunoscut că, într-adevăr, o perioadă a fost afectată de tot ceea ce se scria despre ea și, mai ales, de felul în care era etichetată.

”A fost o perioadă în care m-a afectat teribil faptul că eram pe prima pagină, ani la rând, cu o etichetă care nu era a mea. Dar nu am simțit însă niciodată nevoia să demonstrez nimănui lucruri pentru a schimba asta. Realizam încă de atunci că este în zadar, că gura lumii nu o astupă nimeni, iar presa caută „senzaționalul.

Am realizat că lucrurile reale se descoperă în timp. Pentru mine, acest lucru a însemnat o mare lecție în evoluție, în a mă cunoaște cu adevărat, mi s-a dat șansa prin asta să înțeleg ce contează cu adevărat și am mai înțeles cât de bine este să fii bine tu cu tine, să știi cine ești și să nu fii nevoit, din cauza unui orgoliu exacerbat, care provine dintr-o lipsă de încredere, să demonstrezi cuiva ceva.”, a declarat artista, potrivit viva.ro.

Citește și Lavinia Pîrva, despre gelozie în căsnicia ei: “Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară!” VIDEO EXCLUSIV!

Care este secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

În cadrul aceluiași interviu, Lavinia Pîrva a spus și cum reușesc ea și tatăl copilului ei să mențină flacăra iubirii aprinsă chiar și după șapte ani de zile.

”(…) Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni.”, a precizat cântăreața.

Citește și Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden. Soția artistului a reușit să atragă toate privirile cu acest costum roz FOTO&VIDEO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *