Anunțul făcut de Spitalul Militar din Cluj-Napoca despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: ”Nu a contractat nicio infecție nosocomială”

Actorul a fost operat luni

Scris de: Daoud Andra

03 May. 2024

Actorul Florin Piersic a fost operat în urmă cu câteva zile, după ce s-a simțit rău, la finalul unui spectacol. În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la o infecție care i s-a descoperit, Spitalul Militar din Cluj-Napoca a făcut precizări importante.

Ce spun reprezentanții spitalului unde s-a operat Florin Piersic

La 88 de ani, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Ulterior, s-a aflat că infecția pe care o avea la picior a ajuns la dispozitivul pe care îl are montat la inimă, iar maestrul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi tratat.

Reprezentanții Spitalului Militar, unde a fost internat inițial actorul, au transmis că acesta nu a contractat vreo infecție nosocomială, cât timp a fost internat în această unitate medicală.

Vezi și: Cum se simte Florin Piersic, la 88 de ani, după ce a fost operat. Familia a cerut discreție

”Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”, a precizat conducerea spitalului, pentru News.ro.

La 88 de ani, actorul încă avea apariții pe scenă

Familia a cerut discreție

După transferul la Institutul Inimii, actorul a fost internat la Terapie Intensivă, pentru a fi tratat corespunzător. Vârsta înaintată și faptul că are montat un stimulator cardiac i-au determinat pe medici să ia această decizie. Familia actorului le-a cerut doctorilor să nu divulge informații despre starea de sănătate a maestrului și să păstreze discreția.

Vezi și: Momentul uluitor trăit de Florin Piersic la mormântul lui Iisus: “Pentru mine a fost un semn divin”

”Starea sa este stabilă. În momentul de faţă se află în Secţia Cardiologie, sub tratament mediamentos. Suntem un institut care are tot ceea ce are nevoie pentru a trata un asemenea caz”, au anunţat reprezentanţii Institutului Inimii.

Florin Piersic a fost operat luni, după ce s-a simțit rău pe scenă. Medicii de la Spitalul Militar au constatat că avea o infecție la genunchi, care s-a extins. Actorul a mai suferit o operație la genunchi, în anul 2019, la o clinică privată din București. Florin Piersic a fost întotdeauna discret cu privire la problemele sale de sănătate și a evitat să vorbească despre afecțiunile medicale.

”Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav! Eu sunt gata oricând să vă dau tot ce am în sufletul meu!”, a declarat, acum ceva timp, Florin Piersic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *