Anunțul lui Ion Țiriac, după ce i-a promis o mașină lui David Popovici. ”Vine cu o corecție!”

Anunțul lui Ion Țiriac, după ce i-a promis o mașină lui David Popovici. ”Vine cu o corecție!”

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din România, și nu numai, i-a promit o mașina lui David Popovici, ca și cadou pentru performanța sa de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Schimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac

Ion Țiriac a anunțat o schimbat radicală la câteva zile după ce i-a promis un cadou uriaș lui David Popovici și celorlalți sportivi români care au cucerit medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Omul de afaceri a revenit asupra deciziei de a oferi câte o mașină medaliaților cu aur și a ajuns la concluzia că, de fapt, vrea să premieze toți medaliații României de la Jocurile Olimpice, nu doar cei care au obținut aurul.

Alexandru Țiriac este cel care a anunțat decizia miliardarului, printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină IONIQ 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

Nu doar locul 1 va primi de la Fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe, mult mai multe. Premiem și argintul și bronzul’. Modelele argint și bronz vor fi altă surpriză alături de încă muuuulte alte premii pentru eroii noștri. Mulțumesc că ne faceți fericiți!” a transmis fiul cel mare al lui Ion Ţiriac pe reţelele de socializare.

Reacția lui Ilie Dumitrescu la decizia lui Ion Țiriac

Chiar dacă numărul medaliaților de la Jocurile Olimpice a crescut, Ion Țiriac nu a dat înapoi, ci a plusat premiile.

Prin urmare, toți medaliații români de la Jocurile Olimpice vor primi din partea lui Ion Țiriac câte un model Hyunday Ioniq 5. Mașina este electrică și estimată la o valoare de circa 50.000 de euro.

Ilie Dumitrescu a aflat de premiile oferite de Ion Țiriac și a lăudat inițiativa.

”Frumos gestul lui Ion Țiriac, le dă tuturor, chiar dacă au luat aur, argint sau bronz, câte o mașină. Frumos, frumos, frumos”, a spus Ilie Dumitrescu, la Liga Digisport.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *