Aris Eram, de urgență la spital. Ce a pățit fiul Andreei Esca: ”M-au cusut” VIDEO

Cum a ajuns să se accidenteze

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2024

Aris Eram, de urgență la spital. Ce a pățit fiul Andreei Esca: ”M-au cusut” VIDEO

Aris Eram a început de curând o colaborare cu postul Antena 1 și apare în cadrul ediției de duminică a emisiunii Super Neatza. În prima emisiune în care a apărut în calitate de co-prezentator, Aris avea mâna bandajată și mulți dintre fanii lui s-au întrebat ce a pățit. Tânărul a lămurit misterul și a spus cum a ajuns să se accidenteze.

Ce a pățit Aris Eram, în timp ce era la sală

Aris, fiul Andreei Esca, a bătut palma cu Antena 1 și apare la emisiunea Super Neatza de weekend. Tânărul a apărut duminică în emisiune având mâna bandajată și mulți s-au întrebat ce a pățit. La câteva zile după ce și-a făcut debutul la Neatza, Aris a povestit cum a ajuns să se rănească.

Fiul Andreei Esca a avut parte de o accidentare la sală și a fost nevoit să meargă la spital, pentru a fi cusut. În prezent poartă bandaj, pe care îl schimbă zilnic, și mai durează ceva timp până când se va vindeca.

Vezi și: Fiul Andreei Esca a semnat cu Antena 1. Ce va face Aris Eram, a avut deja prima apariție

”Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a spus el, la Antena Stars.

Aris Eram, de urgență la spital. Ce a pățit fiul Andreei Esca
Aris a apărut la un eveniment cu mâna bandajată

Ce planuri are Aris pentru viitor

Atât Alexia, cât și Aris Eram au studiat în străinătate după liceu, după care s-au întors în țară. Chiar dacă au făcut facultățile în Marea Britanie, respectiv Spania, niciunul dintre cei doi copii ai Andreei Esca nu a dorit să rămână peste hotare, ci s-au întors acasă.

Vezi și: Obiectele atipice cu care Andreea Esca și-a amenajat casa. Fiul ei, Aris Eram, a dat-o de gol, le-a arătat tuturor imaginile surprinzătoare

După participarea la America Express, alături de sora lui, Aris a primit propunerea de a rămâne în televiziune, la Antena 1, care s-a și concretizat pentru el de curând. Invitat în urmă cu ceva timp într-un podcast, tânărul spunea că nu are de gând să rămână peste hotare, ci vrea să revină în țară pentru că are mai multe șanse să își pună în aplicare planurile aici.

”Îmi doresc să mă întorc în România, deoarece aici am mai multe conexiuni care mă pot ajuta să-mi pun planurile în aplicare”, a declarat tânărul într-un interviu acordat în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *