Sezonul 13 ani show-ului „Românii au talent” a ajuns la final. Câștigătorul acestei ediții este Rareș Prisăcariu, copilul de 7 ani care memorează totul foarte repede și recită texte cu ușurință, ca un mare actor. Așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți, există și persoane nemulțumite de rezultatul final al voturilor.
Fanii show-ului de talente au reacționat pe rețelele de socializare după ce s-a aflat cine este câștigătorul. La fel ca în anii precedenți, există și persoane care critică ceea ce s-a întâmplat și nu sunt de acord cu câștigătorul. Spre exemplu, acum, despre Rareș Prisăcariu au apărut persoane care spun că doar a memorat niște propoziții. Pe de altă parte, alți oameni ar fi vrut ca merele premiu să ajungă la copiii din Ucraina.
“Dezamăgitor, dar era de așteptat! A memorat niște propoziții! Ăsta e talent?”/ Nu mă mai uit la această emisiune niciodată / Copiii din Ucraina, părerea mea, ar fi trebuit sa câștige / O mare nedreptate! A recitat o poezie. Nimic mai mult. Alții meritau sa câștige / Un copil absolut normal cu o voce apăsată si cu un discurs comunist care a sensibilizat milioane de suflete octogenare / Unde e talentul lui? / Profund nemeritat! Încă odată s-a văzut ce pot românii când este vorba de vot”, sunt câteva dintre comentariile negative de pe pagina de Facebook a emisiunii.
Multe persoane s-au gândit la Vlad Ciobanu, din ediția din 2020, un puști la fel de simpatic, de doar patru ani, care a recitat același timp de texte. El a câștigat atunci premiul de originalitate în valoare de 10 000 de euro.
De asemenea, există și mii de comentarii cu felicitări pentru micuțul Rareș Prisăcariu. Oamenii cred că are un talent demn de aplauze și l-au felicitat pentru cât de multe lucruri știe la vârsta de 7 ani.
Rareș Prisăcariu are 7 ani și este din Botoșani. Micuțul a demonstrat că are o capacitate excepțională de memorare, recită Eminescu, proză sau monologuri și oferă adevărate lecții de patriotism. Rareș citește singur de la vârsta de 4 ani, însă mama lui povestește că și-a manifestat interesul pentru cărți de la vârsta de 3 ani, când a mers la grădiniță. Încă de atunci știa informații din diverse domenii, se exprima cursiv și învăța cu ușurință orice text specific vârstei lui. Este pasionat de lectură, iar până la această vârstă a citit peste 200 de cărți. Studiază și actoria la Școala Populară de Artă din Botoșani. Spune că, atunci când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“.