Bărbatul celebru cu care a fost surprinsă Viviana Sposub, la scurt timp de la despărțirea de George Burcea. Tocmai le-a dat fanilor o veste surprinzătoare

Viviana Sposub, surprinsă în compania unui bărbat cunoscut

Luna trecută, Viviana Sposub a anunțat că s-a despărțit de George Burcea, după trei ani de relație. Acum, la scurt timp după separarea de actor, fosta prezentatoare de televiziune a fost surprinsă în compania unui bărbat celebru. Cei doi au apărut împreună la o nuntă. Iată cu cine s-a afișat frumoasa șatenă!

Cu cine a fost surprinsă Viviana Sposub după separarea de George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate după o poveste de iubire superbă, care a durat nu mai puțin de trei ani și care părea că nu va avea sfârșit.

În prezent, actorul este singur și preferă să petreacă foarte mult timp cu fiicele pe care le are din mariajul cu Andreea Bălan. În schimb, fosta prezentatoare TV a mers cu un bărbat celebru la o nuntă în Piatra Neamț.

Mai exact, aceasta a fost surprinsă în compania lui Dan Bursuc, dar nu este vorba despre o relație de iubire între cei doi. De fapt, fosta parteneră a lui George Burcea ar fi găzduit evenimentul din Moldova și ar fi susținut un moment muzical, iar celebrul impresar ar fi fost naș.

”Am fost invitată să prezint o nuntă specială în Moldova! Dragul meu prieten, Dan Bursuc, a fost naș!”, a scris șatena pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și Tatăl lui George Burcea rupe tăcerea după ce fiul său și Viviana Sposub s-au despărțit. Abia acum s-a aflat adevărul!

Viviana Sposub si Dan Bursuc
Viviana Sposub si Dan Bursuc au fost surprinsi impreuna

Viviana Sposub și George Burcea și-au spus adio după 3 ani de relație

Despărțirea dintre Viviana Sposub și George Burcea a luat pe toata lumea prin surprindere. Asta pentru că cei doi păreau că formează un cuplu extrem de solid și că doresc să-și petreacă tot restul vieții împreună. Totuși ceva s-a întâmplat între ei și separarea a fost iminentă.

”Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte.  Eu și George nu mai formăm un cuplu.

Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună.  Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”,  a transmis Viviana Sposub, la acel moment, pe rețelele sociale.

Citește și Cu ce se ocupă Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea. Din ce își câștigă de fapt banii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *