Bărbatul celebru cu care se iubește Alexandra Ungureanu: “Suntem bine”. Au fost surprinși în tandrețuri în public

S-a aflat cu cine se iubește Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. În plus, artista s-a remarcat și la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune pe care, de altfel, a reușit să o și câștige. Pe plan personal, însă, solista este extrem de discretă. De-a lungul timpului, relațiile ei au fost ținute departe de ochii curioșilor. Acum, însă, s-a aflat totul. Iată cine este bărbatul celebru cu care se iubește vedeta!

Bărbatul celebru cu care s-a cuplat Alexandra Ungureanu. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o cu el

Alexandra Ungureanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Frumoasa artistă de 41 de ani are o carieră de succes în muzică, dar realizează și o emisiune interesantă, numită chiar ”Duet cu Alexandra.” În cadrul acesteia, vedeta invită diverși artiști și artiste din industria muzicală de la noi.

Cu toate astea, Alexandra Ungureanu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Totuși, în urmă cu un an de zile, cântăreața a fost surprinsă de paparazzii de la Cancan într-un centru comercial din Capitală în timp ce se plimba și se săruta cu DJ Gojira sau George Dorin Andreescu, pe numele său adevărat. Vezi imaginile AICI!

Mai mult, artista a fost și invitată în podcast-ul ”Aproximativ discuții”, prezentat de DJ Gojira. Ulterior, Alexandra Ungureanu a acceptat să vorbească despre relația pe care o are cu celebrul producător muzical.

”Momentan sunt bine, sunt împăcată, mulțumită, liniștită… Ne înțelegem bine, da”, a declarat cântăreața, potrivit celor de la viva.ro.

Citește și Alexandra Ungureanu, despre noul sezon “Bravo, ai stil!”: “Am văzut ținute WOW”. De ce nu s-au întâlnit niciodată câștigătoarele show-ului: “S-a dorit o reuniune” VIDEO EXCLUSIV!

Alexandra Ungureanu si DJ Gojira
Alexandra Ungureanu si DJ Gojira

”Nu mai pot să mă implic 100% într-o relație”

În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a mărturisit că are un program extrem de încărcat datorită carierei sale, însă spune că ar face sacrificii pentru o relație care promite să fie serioasă.

”Nu mai pot să mă implic 100% într-o relație. Stilul meu de viață este puternic afectat de activitatea mea. Așa că rămâne de văzut cum o să fie.

Nu pot să spun că nu sunt dispusă să fac sacrificii pentru o relație care promite. Dar, în același timp, țin foarte mult și la independența mea și la obiceiurile pe care le am.

Și, în continuare, stilul meu de viață reprezintă cariera cu tot ce presupune ea. Care, se pare, că o să fie până la pensie, dar nu avem încotro, nu e nimic ușor”, a mai declarat vedeta pentru sursa menționată.

Citește și Ce face Alexandra Ungureanu atunci când are o zi proastă. „Am renunțat să mai arunc resposabilitatea fericirii mele pe cârca cuiva” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *