Basti, fiul comentatorului Cristian Țopescu, despre secretul taliei sale. Cum o menține subțire „Sunt pentru bărbați” VIDEO EXCLUSIV

Sebastian Țopescu a dezvăluit secretul taliei sale

Sebastian Țopescu este cunoscut pentru stilul vestimentar pe care îl propune. Basti, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, îndrăgește corsetele și le integrează de fiecare dată în ținute interesante. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, el a recunoscut că poartă piese de bărbați, însă și acestea îl ajută să aibă o talie mai mică.

Sebastian Țopescu, despre stilul vestimentar din 2023

Pe Sebastian Țopescu l-am întâlnit la Radar de Media Summer Gala. Întrebat dacă vorbim despre vestimentație feminină și masculină în 2023, Basti a explicat că ar trebui să ne raportăm la istorie pentru a vedea cum s-au schimbat piesele vestimentare de-a lungul timpului:

“Eu cred că nu au existat niciodată într-o formă atât de clară și concisă. Dacă ne uităm în istorie, la cum se îmbrăcau monarhii sau cum se îmbrăcau bărbații nobili, o să vedem că sunt foarte multe elemente pe care le considerăm feminine acum, pe care ei le purtau și le considerau masculine, pe când multe elemente pe care le purtau femeile le considerăm acum masculine.

Nu cred că a existat vreodată chestia asta, dar consider că în anii recenți oamenii au realizat acest lucru și au început să se exprime în mai multe feluri.”

“Îmi doresc foarte tare ca oamenii să se uite și în afară”

O ținută cu linii feminine purtată de către un bărbat poate că este mai greu de digerat în România. Totuși, Basti Țopescu consideră că oamenii nu au văzut destul de multe reprezentații de acest gen, astfel că îi sfătuiește pe toți să se uite și la ce se întâmplă în afara țării:

“Cred că e greu doar pentru că nu a existat destul de multă reprezentație, oamenii nu au văzut destul de mult. Dacă ne uităm în alte țări, spre exemplu Coreea, o să vedem că oamenii respectivi nu au nicio reacție la lucrurile respective pentru că sunt obișnuiți să le vadă.

Nu sunt făcute pentru a șoca, fiecare se exprimă așa cum vrea. Este strict pentru că așa simte fiecare să se îmbrace. În primul rând, eu evit comentariile.

Dar, în general, mi se pare că dacă eu am dreptul să mă îmbrac cum vreau, oamenii au dreptul la opinia lor. Fiecare poate să creadă ce vrea!

Îmi doresc foarte tare ca oamenii să se uite și în afară, doar din dragul de a vedea mai multe lucruri pentru că poate nu le place că în acest moment nu au mai văzut, dar dacă ar găsi un element cu care s-ar asocia cu ei, ar prinde energia și dorința de a se exprima așa cum sunt.”

Citește și Ce se întâmplă cu casa în care a stat Cristina Țopescu, după 3 ani de la moartea ei. Cine locuiește acum în imobil!

Ce spune despre corsete

Fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu este cunoscut pentru faptul că promovează corsetele. Acesta ne-a explicat că preferă să poarte piese potrivite bărbaților sau unisex, însă până și acestea îl ajută să aibă o talie mai mică:

“Mie, deloc. Corsetele pe care le port sunt de bărbați, sunt făcute în așa fel încât să nu îmi modifice nimic. Evident că purtându-le am talia mai mică decât aș avea-o în general, până la urmă e un corset!

În principiu, tot ce port sunt haine bărbătești sau haine care sunt făcute ca să nu aibă neapărat un gen. Nu aș lua ceva de la o femeie, spre exemplu un corset cu cupe.

Îmi place să reinterpretez lucruri care se potrivesc cu personalitatea mea și cu viziunea din ziua respectivă. Poate mâine o să vin în hanorac!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Fiul regretatului comentator Cristian Țopescu, despre culisele emisiunii de la TVR1. Basti Țopescu este recunoscut drept cel care a promovat corsetul la bărbați. Reacțiile au fost uluitoare VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *