Benone Sinulescu ar fi împlinit azi 85 de ani. Văduva artistului, copleșită de durere: ”Probabil că Dumnezeu l-a chemat mai devreme ca să cânte printre stele” EXCLUSIV

Elena Sinulescu, impresionată de gestul oamenilor: ”Mereu găsesc pe mormântul lui flori, dar și lumânări aprinse”
Benone Sinulescu ar fi împlinit azi 85 de ani. Văduva artistului, copleșită de durere: ”Probabil că Dumnezeu l-a chemat mai devreme ca să cânte printre stele” EXCLUSIV

Solistul de muzică populară Benone Sinulescu ar fi împlinit, pe 24 mai, vârsta de 85 de ani. Elena Sinulescu, văduva solistului, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru ego.ro, despre durerea sufletească, despre dorul imens pentru soțul ei. Femeia îndoliată are însă o alinare, la șase luni de la decesul cântărețului: ”Probabil că Dumnezeu l-a chemat mai devreme ca să cânte printre stele”.

”De ziua lui, îi plăcea să se serbeze, alături de cei dragi, în familie”

Elena Sinulescu va împărți pachete cu mâncare, de ziua de naștere a lui Benone Sinulescu, solistul care a încetat din viață anul trecut, în urma unor probleme pulmonare. Femeia îndoliată este copleșită de durere și de dor. Cu greu și-a găsit puterea să ne vorbească despre bărbatul pe care l-a prețuit.

”Este ziua lui, o zi tristă pentru mine, am făcut parastas săptămâna trecută, de șase luni, iar acum împart niște pachețele cu mâncare. De ziua lui, îi plăcea să se serbeze, alături de cei dragi, în familie, dar și cu prietenii, cu apropiații”, ne-a declarat Elena Sinulescu, pentru ego.ro

Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani pe 24 mai

”Mereu găsesc pe mormântul lui flori, dar și lumânări aprinse. Mă impresionează gestul oamenilor”

Întrebată de reporterii ego.ro dacă foștii lui colegi de scenă o sună pentru a-i mai alina suferința, Elena Sinulescu ne-a declarat, cu vizibil regret.

”Nu mă sună nimeni, mulți dintre ei nu au fost nici la înmormântare. Poate că era prea departe, la Arad. Dar a fost o zi de noiembrie însorită. Benone a fost condus pe ultimul drum de vreo 1.500-2.000 de persoane. Oriunde l-aș fi înmormântat, în orice oraș, ar fi venit lume multă. Mereu găsesc pe mormântul lui flori, dar și lumânări aprinse. Mă impresionează sincer gestul oamenilor. La jumătatea lunii iunie va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Benone Sinulescu”. Nu știu amănunte, nu știu dacă voi ajunge la Buzău, atunci, e foarte dureros pentru mine”.

”Toate lucrurile de la căsuța noastră de la țară îmi răscolesc amintiri”

Elena Sinulescu locuiește în oraș, la Arad, dar peste câteva zile va ajunge la căsuța din Comuna Bârzava, acolo unde Benone Sinulescu se retrăsese, în urmă cu 15 ani, pentru o viață mai liniștită, la aer curat. Se mândrea cu trandafirii lui uriași, cu imenșii crini imperiali, înalți de doi metri. Aveau de toate. Cămara era plină cu bunătăți, iar grădină era mereu îngrijită, ca la oamenii gospodari. Acum, peste acel loc, s-a așternut brusc liniștea. O liniște apăsătoare, dureroasă.

”Numai cine nu trece printr-o dramă ca asta nu știe cum îți este sufletul. O să merg la țară, acolo unde am trăit fericiți. Dar toate îmi răscolesc amintiri. E ca un cuțit în rană care se tot răsucește. Probabil că Dumnezeu l-a chemat mai devreme ca să cânte printre stele!”, ni s-a mai confesat Elena Sinulescu, în exclusivitate pentru ego.ro

Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani pe 24 mai

Benone Sinulescu și-a adorat soția. Ce spunea despre Elena, într-un interviu de acum câțiva ani: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o!”

Cu câțiva ani înainte de a părăsi această lume, Benone Sinulescu povestea, pentru Revista Tango, despre femeia iubită, Elena.

„Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *