Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor

Multă lume se întreabă dacă se întâmplă ceva în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Fanii sunt curioși să afle adevărul, după ce vedeta a postat un mesaj ciudat pe rețelele sociale. Ulterior, aceasta a publicat un punct de vedere.

Sunt probleme în paradis?

Sunt probleme în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Asta se întreabă mulți internauți, după ce blondina a făcut o postare surprinzătoare în mediul online. Diva a scris un mesaj ce ridică multe semne de întrebare.

Este bine știut faptul că Bianca Drăgușanu postează des pe rețelele sociale, unde are o comunitate impresionantă de fani. De curând, iubita lui Gabi Bădălău a lăsat să se înțeleagă că ar avea probleme în relația de iubire cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Care este, de fapt, adevărul? Vedeta a făcut lumină în acest caz.

Citește și Bianca Drăgușanu, Andreea Esca și Alexia Eram, în cele mai frumoase ținute de Revelion. Cum au petrecut până în zori, imagini virale

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

Recent, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele sociale un mesaj cu care i-a pus pe gânduri pe susținătorii ei: „O femeie care nu tolerează minciunile, lipsa de respect sau orice prostie de la bărbați este catalogată des ca o femeie rea, o femeie toxică, dar ăsta nu este răspunsul corect. Adevărul este că ea pur și simplu își cunoaște valoarea”, a transmis aceasta pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Ulterior, în secțiunea Stories, Bianca Drăgușanu a avut o reacție la dilema fanilor săi: „Nu există persoane vizate pt care eu fac anumite postari, nu am nici o problemă in relatie. Postarile mele sunt chestii generale sau amuzante in care eu ma regasesc ca si stare. Ps: Eu si Gabi suntem f bn”.

Vezi și Sătulă să fie aspru criticată, Bianca Drăgușanu a renunțat la machiaj și filtre. Cum arată ea de fapt, mulți și-au dorit să o vadă așa

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *