Bianca Drăgușanu îl desființează pe Gabi Bădălău, după 3 ani de relație. Gestul care a înfuriat-o teribil

Ce a spus blondina despre fostul iubit

Scris de: Daoud Andra

19 Sep. 2023

Dragostea a durat trei ani pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Vestea că s-au despărțit i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales pe fanii celor doi, care se așteptau la o nuntă. Vedeta nu s-a sfiit să îl critice pe fostul iubit, public, după ce acesta a făcut un gest care a înfuriat-o.

Gabi Bădălău, prima declarație după despărțirea de Bianca Drăgușanu

După trei ani de relație, care nu au fost lipsiți de momente tensionate, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ales să meargă pe drumuri separate. Dacă fosta asistentă TV nu a dorit să dea prea multe detalii cu privire la motivul despărțirii, fostul ei iubit nu s-a abținut de la declarații. Acesta a spus, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că a fost o relație cu bune și rele și că a reprezentat o lecție de viață pentru el.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pusă la zid după cea mai șocantă declarație: “Vomit”. Cine îi întoarce spatele, nimeni nu se aștepta

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație… rămân cu tot ce a fost bun și frumos… a fost și o lecție de viață pentru mine…

O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul… eu sunt bărbat. Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălau, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pe vremea când formau un cuplu

Reacția Biancăi nu a întârziat să apară

Faptul că fostul iubit a vorbit despre relația lor nu a fost deloc pe placul Biancăi. Vedeta s-a abținut de la declarații cu privire la relație, însă a postat un mesaj pe Instagram Stories și toată lumea a înțeles cui îi era adresat.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Citește și: Ce s-a ales de primul soț al Biancăi Drăgușanu. Ce a ajuns să facă pentru bani, surpriză totală

Cât despre despărțire, contactată și ea de reporterii Playtech Știri, Bianca a spus:

„Ce atâta panică pe toată lumea? Sunt obligată să dau explicații?…”

Vedeta TV și afaceristul formau un cuplu din anul 2020. Pe parcursul relației, au mai existat momente tensionate și chiar zvonuri că cei doi ar fi la un pas de despărțire. Bianca i-a fost alături lui Gabi Bădălău în procesul de divorț și în cel pentru custodia copiilor pe care îi are cu fosta soție. Procesul s-a finalizat anul trecut, moment în care Gabi Bădălău a devenit un bărbat liber și toată lumea se aștepta să urmeze nunta cu Bianca. Cei doi au ales însă să pună punct relației.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *