Bianca Drăgușanu își dorește o nouă relație, după despărțirea de Gabi Bădălău. Ce calitate caută la viitorul partener

Iată cum arată bărbatul ideal pentru blondină!

Bianca Drăgușanu își dorește o nouă relație, după despățirea de Gabi Bădălău. De data aceasta, se pare că blondina este hotărâtă să-l dea uitării definitiv pe tânărul om de afaceri, mai ales că acesta are deja o nouă iubită, cu care s-a afișat la un eveniment monden, unde a fost prezentă și fosta asistentă TV. Recent, blondina a făcut o serie de declarații despre viața sa sentimentală, despre decepțiile în dragoste și despre așteptările pe care le are de la viitorul partener.

Bianca Drăgușanu vrea să-și refacă viața, după despărțirea de Gabi Bădălău

Despărțirea dintre Bianca și Gabi Bădălău a fost una tumultuoasă, iar ultimele lor declarații acide confirmă că ruptura este definitivă. Gabi Bădălău s-a afișat la un eveniment monden cu noua sa iubită, o tânără rusoaică, iar prezența lor împreună a stârnit numeroase reacții.

Când Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la același eveniment, Gabi Bădălău și-a luat noua parteneră și a plecat rapid, dar nu înainte de a face câteva declarații despre relația sa actuală și despre fosta lui iubită, Bianca.

”Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău, conform Spynews.ro.

Citește și Cine este noua iubită a lui Gabi Bădălău? Detalii neştiute despre Daria, femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu!

”Îmi doresc un bărbat fără bagaje”

Bianca Drăgușanu a răspuns la declarațiile lui Gabi Bădălău, menționând că este singură în prezent. Ea a spus că nu este într-o relație, dar că își dorește una. Mai mult, blondina a descris cum ar trebui să fie viitorul ei partener.

”Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar eu sunt atentă la detalii și mereu detaliile au făcut diferența.

Nu știu dacă aș putea să spun că mă aștept la un bărbat în viața mea să vină cu un bagaj, îmi doresc un bărbat fără bagaje.

Fiecare venim cu o poveste în spate, îmi doresc un bărbat fără bagaje, am eu destule pentru el”, a declarat vedeta, potrivit sursei citate.

Bianca Drăgușanu a fost mereu o persoană deschisă și sinceră în legătură cu viața ei personală, iar fanii ei apreciază transparența și autenticitatea de care dă dovadă.

În ciuda despărțirilor și provocărilor din viața amoroasă, blondina rămâne optimistă și speră să găsească pe cineva care să o înțeleagă și să o accepte așa cum este.

Citește și Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău s-a afişat la braţul noii iubite. ”Are niște probleme din cauza căldurii”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *