Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău: ”Suntem oameni cu toții!”

Este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău?
Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău: ”Suntem oameni cu toții!”

La scurt timp după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată, blondina a avut o reacție pe rețelele de socializare. Și-a filmat abdomenul și le-a explicat oamenilor ce se întâmplă și dacă este sau nu vorba de o sarcină.

Este sau nu Bianca Drăgușanu însărcinată cu Gabi Bădălău? „Suntem oameni cu toții”

Bianca Drăgușanu infirmă zvonul conform căruia ar fi însărcinată. Blondina spune că are și ea perioade când mănâncă mai mult și se balonează. Vedeta s-a filmat la sală în timp ce își arată atât abdomenul umflat, cât și adomenul suplu. A demonstrat astfel că dacă vrea poate să mimeze o burtă de gravidă, însă nu este cazul de așa ceva.

”Eu fiind om la rândul meu, am și eu perioade când mănânc și poate mă balonez. Acum, uitați-vă cum arăt și acum uitați-vă cum pot să arăt! Sau am varianta când mănânc mai mult (n.r. Își arată burta) Suntem oameni cu toții!”, spune Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Vezi și –  Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit”. Ce dezvăluiri neașteptate a făcut la 8 ani de la divorț

Bianca Drăgușanu își mai dorește copii

Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu și-ar mai dori încă un copil. În perioada în care forma un cuplu cu Alex Bodi, amândoi și-ar fi dorit copii, doi băieți gemeni. Pentru a face asta cei doi ar fi făcut mai multe vizite la o clinică de inseminare in vitro.

În prezent, Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, timp în care au trecut prin mai multe scandaluri. Cele mai cunoscute sunt cele ditnre Bianca și fosta soție a lui Gabi, Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu are o fiică în vârstă de aproape 8 ani cu Victor Slav.

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu.” E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii.

Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in Vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, spunea bianca Drăgușanu în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *