Bianca Drăgușanu se declară mulțumită de felul în care arată acum. Nu și fanii, care sunt de altă părere: “Oribilă”

Iată cum arată blondina după cea mai nouă intervenție estetică!

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii, recent, cu o fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale. Cum arată iubita lui Gabi Bădălău după ce și-a topit acidul hialuronic din buze, iar ulterior și-a făcut un lifting complet la față? Internauților nu le-a venit să creadă că este aceeași persoană, iar criticile au curs minute în șir!

Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut

În prima lună a acestui an, Bianca Drăgușanu a fost pusă pe schimbări radicale în ceea ce privește aspectul ei fizic. Vedeta a trecut, din nou, pragul medicului estetician și și-a topit acidul hialuronic din buze, după care și-a făcut un lifting complet la față.

Ulterior, partenera de viață a lui Gabi Bădălău a avut nevoie de o perioadă de recuperare mai îndelungată. Astfel, timp de câteva zile, a ieșit în public cu o cagulă pe față.

Cum arată vedeta acum?

După ce s-a refăcut, în urma intervenției, Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, pe mâinile specialiștilor. De data aceasta, vedeta a apelat la o procedură de radiofrecvență cu microneedling.

”Această procedură se recomandă atât pentru corp, cât și pentru față. La nivelul feței schimbările sunt spectaculoase, această procedură stimulând colagenul propriu.

Acest tratament este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente proceduri de lifting chirurgical cu perioada minimă de recuperare.”, a precizat blondina în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță nu mai vorbesc. Vedeta nu-l poate ierta: “M-am trezit încolțită”!

”Parcă nu mai ești tu”

Acum, Bianca Drăgușanu se simte mai bine ca niciodată și a început să se pozeze din nou, arătându-le fanilor noul ei chip.  Vedeta este foarte mândră de rezultate, însă fanii ei se pare că nu sunt atât de entuziasmați.

”Parcă nu mai ești tu! Multă sănătate!

Oribilă!

Nemachiată cred că arăți fix ca un zombi.

Prea mult filtru… Aici nu mai semeni a Tu!!!!

Plastic toată.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Te-ar mai putea interesa și Ce a spus Bianca Drăgușanu, după ce a văzut filmul în care joacă Eva Măruță. Nu s-a sfiit să facă aceste comentarii despre fiica soților Măruță!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *