Bie Adam și mama ei s-au decis să accepte provocarea și să participe la America Express. Tânăra era deja foarte cunoscută în mediul online, bucurându-se, de-a lungul timpului, de numeroase proiecte. Totuși, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu totul a fost lapte și miere atunci când a plecat din casa părintească la 18 ani pentru a se dezvolta profesional și personal. Ba chiar, ea a fost nevoită să recurgă la un psiholog pentru a rezolva câteva probleme.
Bie Adam a plecat din casa părinților încă de când avea 18 ani, dorindu-și să se axeze pe domeniul profesional și să se descopere. Totuși, tânăra de la America Express are grijă să meargă cât mai des acasă, pentru a se vedea cu mama ei, alături de care are o relație specială:
“Nu mai locuim împreună de când aveam vârsta de 18 ani, acum am 25. Mă duc regulat acasă ca să ne reconectăm, să ne îmbrățișăm și să povestim. Este persoana în care am cea mai mare încredere.”
Cu toate acestea, drumul lui Bie Adam de la America Express către ce își dorea să facă în domeniul profesional nu a fost unul ușor. Ei i s-a făcut rapid dor de casă și de părinți. Tânăra ne-a dezvăluit că avea episoade în care plângea fără să își dea seama de motiv, astfel că a recurs la terapie:
“Eu am plecat fără să mă gândesc de două ori pentru că era prea puternică senzația că vreau să creez, vreau să fac, vreau să mă descopăr, vreau să descopăr oameni noi, vreau să văd ce îmi place și vreau să fiu într-un oraș cu mai mulți oameni ca să pot să învăț mai multe lucruri. Nu m-am gândit de două ori când am plecat. După a început să se resimtă asupra mea dorul de casă, dorul de ea, dorul de tata. Îmi amintesc și acum că am trecut peste asta cu câteva ore de terapie, la 18 ani. Începuse să se vadă dorul în comportamentul meu. Aveam multe episoade în care plângeam și nu știam de ce. Doamna psiholog de la vremea respectivă mi-a arătat că acesta era dorul de mamă, pur și simplu. Am înțeles și am început să o vizitez mult mai des de atunci.”
De asemenea, Bie Adam consideră că, în cazul în care un om își dorește să se descopere, a merge la psiholog este un lucru obligatoriu. Ea le-a transmis tuturor un îndemn pentru a recurge la un îndrumător autorizat:
“Din perspectiva mea personală, a merge la psiholog, terapie, orice fel de eliberare emoțională, este ca a merge la medicul de familie, adică necesar, obligatoriu și vital. Îi încurajez pe tineri, pe oameni, pe cupluri, pe părinți să se descopere cu un îndrumător care este autorizat să facă lucrul acesta.”
Video: Cătălin Shadi Sîrbu