Boala cruntă cu care se confruntă Nicoleta Luciu. De câteva luni trece prin momente grele

Nicoleta Luciu a început tratamentul imediat cum a aflat că are această afecțiune
Boala cruntă cu care se confruntă Nicoleta Luciu. De câteva luni trece prin momente grele

Nicoleta Luciu  vorbește despre boala cruntă cu care se confruntă. Vedeta a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor de câțiva ani, însă păstrează legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

Nicoleta Luciu, diagnosticată cu alopecie

Nicoleta Luciu a dezvăluit că se luptă cu alopecia. Pentru tratamentul împotriva căderii părului, cunoscuta brunetă scoate bani grei din buzunar. Face naveta de la Miercurea Ciuc la București destul de des pentru a primi tratamentul necesar împotriva acestei boli. O dată pe săptămână merge în Capitală la medic și scoate din buzunar între 1000 și 2000 de euro pentru tratament.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a spus Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Ce este alopecia, boala de care suferă Nicoleta Luciu?

Alopecia este o boală care afectează atât bărbații, cât și femeile. Se manifestă prin căderea părului. Există și cazuri în care acesta nu mai crește deloc, scrie dcmedical.ro.

“Există mai multe tipuri de alopecie, care  cel mai des apar datorită deficitului nutrițional. Se fac niște analize de sânge, pentru a depista dacă pacientul respectiv este subnutrit, dacă ține o dietă sau dacă are un deficit de vitamine și proteine. (…) Mai sunt anumite afecțiuni care pot duce la agravarea sau declanșarea căderii părului și, anume, dermatita seboreică, afecțiuni endocrinologice. Căderea părului mai poate fi dată și de cancere, de chimioterapie, de anumite medicamente. Poate să fi alopecie în plăci sau mai putem vorbi și de alopecie dată de sifilis”, a spus medical Pavelina Andrei, potrivit sursei citate.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu are un stil de viață sănătos

Nicoleta Luciu a dezvăluit în urmă cu câteva luni că ține un regim raw-vegan. Astfel, vedeta spune că a renunțat la zahăr, cafea și gluten.

“Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, spunea Nicoleta Luciu.

De ce refuză Nicoleta Luciu să mai apară la TV

Nicoleta Luciu nu a mai apărut la TV de câțiva ani. Vedeta susține că a refuzat toate invitațiile deoarece nu i s-au părut potrivite pentru ea. De asemenea, nici nu se gândește să plece la diferite emisiuni concurs pentru că asta ar însemna să lipsească mult timp de acasă.

“Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse”, a declarat Nicoleta Luciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *