Boala cruntă de care suferă Natașa Raab, alias Coana Chiva. Apropiații sunt îngrijorați: „Am tot sunat-o, dar nu răspunde!”

Natașa Raab, țintuită la pat de o boală necruțăoare

De câțiva ani, Natașa Raab (69 de ani), alias Coana Chiva din celebra reclamă la iaurt, se luptă cu o boală necruțătoare. A fost diagnosticată cu Parkinson, iar afecțiunea, degenerativă fiind, a ajuns să o țintuiască la pat. Și mai îngrijorător este faptul că actrița nu mai poate fi de găsit de o bună bucată de vreme.

Printre cei care au încercat să se intereseaze de starea ei de sănătate se numără și actorul Florin Zmfirescu. Acesta a declarat recent că, deși a căutat-o în repetate rânduri, nu a reușit să mai vorbească cu Natașa Raab.

Boala cruntă de care suferă Natașa Raab, alias Coana Chiva

Apropiații Natașei Raab, printre care colegi de scenă și vecini, sunt îngrijorați că actrița nu mai răspunde nici măcar la telefon și se gândesc la ce-i mai rău. În unul dintre cele mai recente interviuri ale sale, cel din aprilie anul trecut, acordat publicației Playtech.ro, actrița a dezvăluit cât de mult i s-a agravat boala.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!” și vă mulțumesc din suflet că vă gândiți la mine”, a au fost cuvintele rostite cu dificultate de către Natașa Raab, potrivit sursei citate.

Ulterior, artista nu a mai putut fi de găsit. De ziua ei, care a avut loc la trei luni distanță de momentul discuției amintite mai sus, Natașa Raab mai putea vorbi deloc. Cea care a răspuns la numărul de telefon al actriței a fost doamna Viki, femeia ce o îngrijește, care a și oferit câteva detalii despre starea de sănătate a Natașei: „Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră.”Boala cruntă de care suferă Natașa Raab, alias Coana Chiva

Boala cruntă de care suferă Natașa Raab, alias Coana ChivaCitește și: „Ultimele vești despre starea de sănătate a actriței Natașa Raab, diagnosticată cu Parkinson: ”Neurologii ridică neputincioși din umeri, nu sunt șanse” EXCLUSIV

Florin Zamfirescu: „După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit”

Actorul Flroin Zamfirescu, cel care i-a fost frate Natașei Raab în telenovela „Inimă de Țigan”, se numără printre cei care au încercat să se intereseze de soarta actriței. Însă apelurile sale telefonice au fost în zadar, întrucât nimeni nu i-a răspuns.

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a declarat cu amărăciune Florin Zamfirescu.

Soțul actriței Natașa Raab, medicul Val Guțul, s-a stins din viață în 2019, la doar 66 de ani: „Doamne, m-a lăsat singură, a nimănui! Vreau să mor și eu!”, a fost mesajul sfâșietor postat pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *