Boala cu care Andreea Marin s-a luptat ani la rând. Puțini știu prin ce suferință a trecut vedeta. ”Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă”

Când a început totul

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

Boala cu care Andreea Marin s-a luptat ani la rând. Puțini știu prin ce suferință a trecut vedeta. ”Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă”

Este una dintre cele mai pozitive vedete, iar optimismul ei este contagios. Lucrurile nu au stat întotdeauna așa pentru Andreea Marin, iar vedeta a vorbit deschis despre cea mai neagră perioadă din viața ei, în care s-a luptat cu o afecțiune serioasă.

Andreea Marin, mărturisiri despre lupta cu depresia

Din ce în ce mai mulți oameni suferă de depresie, iar unii au curajul să vorbească despre acest subiect. Andreea Marin se numără printre vedetele care s-au confruntat cu gânduri negre, la un moment dat, dar a reușit să se vindece, cu ajutorul specialiștilor. ”Zâna Surprizelor” a vorbit despre perioada în care își pierduse pofta de viață.

”M-am tratat, așa cum medicul m-a sfătuit. Am fost și la psiholog, am fost și la psihiatru. Era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău față de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începutul depresiei. Da, te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am mers la un specialist.

Vezi și: Andreea Marin, mesaj emoționant pentru Adrian Brâncoveanu de ziua lui de naștere: ”Privește mereu spre lumină”

Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba. După ce am trecut eu prin ce am trecut și după ce m-am recuperat, am început să fac campanii pe această temă. Am considerat că nu e de joacă. În jurul meu au fost și oameni care și-au luat viața și am înțeles că trebuie vorbit deschis despre acest subiect. A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”, a mărturisit Andreea Marin, în podcastul lui Bursucu.

Marele regret al Andreei Marin
Vedeta a vorbit deschis despre problemele ei

Când a intrat în depresie

Andreea Marin a trecut prin câteva momente care au întărit-o, însă unele au fost dificil de depășit. Și-a pierdut mama într-un accident de mașină, a trecut prin trei divorțuri, iar după ce a născut-o pe fiica ei, a intrat în depresie.

Vezi și: Andreea Marin, în cei mai mulați pantaloni de piele, după ce a slăbit 20 de kilograme. Apariția cu care și-a cucerit fanii: ”Ești superbă”

”A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a recunoscut Andreea Marin, într-un interviu pentru Adevărul.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *