Bruneta celebră cu care s-ar fi iubit primarul Cătălin Cherecheș în secret. A spus totul abia acum: “A fost frumos”

O brunetă controversată din showbizul românesc susține că a avut o relație de scurtă durată cu Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare condamnat la pușcărie pentru luare de mită. Vedeta a dezvăluit că au cucerit-o mesajele pe care i le trimitea edilul, deși, potrivit spuselor ei, acesta deja o curta pe actuala lui soție, Tabita Gliga.

Mariana Moculescu rupe tăcerea despre Cătălin Cherecheș

Mariana Moculescu mărturisește că, în urmă cu mai mulți ani, s-a iubit cu primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Aceasta l-ar fi cunoscut bine pe edilul condamnat la pușcărie pentru luare de mită și regretă că trece prin momente dificile.

Amintim că primarul din Baia Mare a fost condamnat definitiv, vineri, 24 noiembrie 2023, la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel Cluj, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. După primirea verdictului, edilul a fugit din România cu actele vărului său.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare. Tabita Gliga provine dintr-o familie foarte bogată

Vedeta susține că au avut o relație secretă

„Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult. A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady. Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine. Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea. Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată. Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă. Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare. Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie”, a spus Mariana Moculescu pentru Fanatik.

Primarul condamnat din Baia Mare ar fi curtat-o și pe Elena Udrea

Fosta soție a lui Horia Moculescu a continuat seria dezvăluirilor despre Cătălin Cherecheș: „El s-a căsătorit în august, chiar la o zi după ziua mea de naștere. Pe actuala lui soție o cunoștea de pe vremea în care mă curta pe mine. Mi-a făcut plăcere să îl cunosc, pot spune că am fost mândră. Știu că multe femei și-ar fi dorit să aibă măcar o întâlnire cu Cătălin. El a fost foarte gentil cu mine și foarte domn. M-a măgulit în acest răstimp. El mi-a ridicat mereu moralul, a fost printre puținii bărbați din viața mea care și-a arătat generozitatea și gentilețea. Pot spune că puțin așa, regret că l-am pierdut. Dar l-am felicitat atunci când am văzut că s-a căsătorit. (…)”.

Conform mărturisilor făcute de Mariana Moculescu, primarul din Baia Mare s-ar fi dat și la Elena Udrea: „La început nici nu știam cine este, apoi l-am căutat pe internet. Când am văzut cine e, am rămas mască. Eu știu ce fel de femei l-au curtat, a fost Elena Udrea și câte și mai câte. M-a atras stilul său, mi-a dat niște mesaje foarte frumoase. (…)”.

Vezi și Cum arată vărul lui Cătălin Cherecheș. Seamănă sau nu? Primarul condamnat din Baia Mare a reușit să plece din țară cu actele rudei sale

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *