Bursucu vorbește despre relația sa cu Andreea Mantea, după ce s-au duelat la „Se strigă darul”. „Ne-am dat teroare. Ea mie, dar și eu ei” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Mantea și Bursucu au făcut echipă bună în cadrul emsiunii „Se strigă darul”

În 2016, Andreea Mantea și Bursucu sau Adrian Cristea, așa cum este trecut în buletin, se duelau în cadrul emisiunii „Se strigă darul”, difuzată de Kanal D. Cu toate că păreau că se înțeleg ca șoarecele și pisica, adevărul era cu totul altul despre relația lor. Acum, după mai bine de 7 ani, Bursucu povestește în exclusivitate pentru EGO.ro care este de fapt adevărata relației dintre ei.

Cum se înțeleg de fapt Andreea Mantea și Bursucu

Andreea Mantea și Bursucu au făcut echipă bună în cadrul emsiunii „Se strigă darul”, însă colaborarea dintre ei nu a durat prea mult, căci Bursucu a prins alte proiecte TV și nu făcea față programului încărcat de filmări. Chiar dacă lucrează la același trust, cei doi colegi nu se intersectează prea des, singurele ocazii când mai au timp de socializare și depănat amintiri sunt în mare parte la petrecerile organizate de Kanal D.

„Îmi este dor de ea. Noi chiar ne-am distrat, am fost în toată țara asta, am bătut toată țara în lung și lat. Ne duelam noi cu lăzile alea, dar era frumos. Ne-am dat teroare, și ea mie, dar și eu ei. Dar am fost bine. Acum am predat lăzile colegilor noștri și noi ne-am luat la revedere cu lacrimi în ochi, am spus că am bătut atâția kilometri încât să-i mai ruleze și Mitoșeru pe ai lui”, a povestit Bursucu pentru EGO.ro.

Ce spune despre Mitoșeru

Nu doar relația pe care a avut-o cu Andreea Mantea și peripețiile prin care au trecut de-a lungul filmărilor, ci și emisiunea în sine a fost o adevărată provocare pentru Bursucu. Nu și-ar dori însă să se întoarcă, mai ales că celui care i-a îmânat ștafeta, Mihai Mitoșeru, face treabă bună.

„Mitoșeru zice că doar el câștigă? Așa mințeam și eu la emisiune. Este un lucru foarte important de punctat. Noi, bărbații, trebuie să fim niște gentlemani. Adică le lăsăm să câștige pentru că femeile sunt cele mai importante. Acum pe bune. Când vă duceți la o nuntă, cine este cel mai important personaj de acolo? Mireasa evident. Ginerele este de decor. Eu am mai spus. Și atunci și Andreea trebuia să câștige”.

Citește și Cum își menține Bursucu silueta după ce a slăbit în timp-record. Care este secretul său: „Așa ajung să arăt și eu ca un om normal” EXCLUSIV

„Publicul a venit după noi și asta e minunat”

După „Se strigă darul” Bursucu a fost implicat în mai multe proiecte, unele dintre ele reușind să fie în atenția publicului ani la rândul, altele încheind trasmisia după câteva ediții. De aceea, în momentul în care a reluat filmările pentru „Roata norocului”, vedeta Kanal D a avut teama că telespectatorii nu-l vor mai primi cu același entuziasm. Avea această temere deși, în pauză, era oprit de tot mai multe persoane care îl întrebau cum pot să se înscrie la concurs și dacă le poate ajuta să câștige cât mai multe premii.

„Este foarte adevărat, dar trebuie să specificăm că nu dau de la mine. Dacă aș da de la mine nu știu cât aș mai fi de darnic. Am o echipă minunată la „Roata norocului” și niște producători senzaționali, care de fiecare dată îmi spun: „Bursucel, vitrina aia este plină. Fă ce vrei cu ea”. Atunci să dăm. Ne bucurăm foarte tare, am început un sezon nou, acum avem și un platou nou, premii mai mari, am schimbat mașina. E o nebunie curată. Mă bucur mult că face audiență și că oamenii au așteptat foarte tare emisiunea. Am avut pauza asta și mi-a fost frică, mă gândeam că poate oamenii nu se mai uită, s-au obișnuit să se uite în altă parte, dar nu, publicul a venit după noi și asta este minunat”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro.

Citește și Andreea Mantea are de tras de când a crescut fiul ei. „I se pune pe inimă”. Ce obișnuiește să-i facă David VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *