Cadoul extraordinar pe care Nadia Comăneci i l-a făcut fiului ei, la împlinirea vârstei de 17 ani: „Își dorea de multă vreme”. Valorează zeci de mii de dolari

Surpriza uriașă de care a avut parte Dylan, fiul legendarei gimnasete române, la împlinirea vârstei de 17 ani, din partea părinților săi.
Cadoul extraordinar pe care Nadia Comăneci i l-a făcut fiului ei, la împlinirea vârstei de 17 ani: Își dorea de multă vreme. Valorează zeci de mii de dolari

Dylan, fiul Nadiei Comăneci și a lui Bart Conner a împlinit zilele trecute 17 ani, ocazie cu care părinții săi i-au făcut un cadou cu totul special. Adolescentul își dorea foare mult o motocicletă Harley Davidson, iar acum este fericitul posesor al unei astfel de bijuterii pe două roți.

Cadoul extraordinar pe care Nadia Comăneci i l-a făcut fiului ei, la împlinirea vârstei de 17 ani

Pe data de 3 iunie, Dylan, fiul egendarei Nadia Comăneci, a împlinit 17 ani. Aniversarea a fost una cu totul specială pentru adolescent, mai ales că a primit cadoul mult visat din partea părinților săi, o motocicletă Harley Davidson.

„Își dorea de multă vreme o astfel de motocicletă. Atât eu cât și Bart am decis să i-o facem cadou acum, la împlinirea vârstei de 17 ani”, a declarat Nadia pentru ProSport.

Dylan este pasionat de mașini și motociclete și chiar dacă se află la vârsta adolescenței, caracterizată adesea prin teribilism, el nu le dă emoții părinților săi în ceea ce privește viteza. Tânărul preferă să adopte un stil de condus preventiv, cu toate că vehiculele cu care circulă dezvoltă mulți cai putere.

„Condusul îl pasionează. Dar alternează cu mersul pe motor. Îmi place că este foarte prudent. Se încadrează tot timpul în limita normală de viteză. Mă refer aici, la ambele. Din punctul ăsta de vedere pot spune că stau liniștită”, a mai adăugat Nadia Comăneci.

Fiul celei mai mari gimnaste române este o persoană responsabilă și nu se abate de la regulile ce țin de siguranța în trafic.

„Mașina pe care Dylan o conduce este una destul de puternică. E necesar pentru început. În timp va decide dacă va rămâne pe acest tip de mașină sau nu. Dar pentru că am vorbit ceva mai devreme de motocicletă, niciodată nu merge fără cască. Oricum nu ar avea voie fără”, a mai punctat ea.

Citește și: Cu cine s-a iubit Nadia Comăneci, înainte de căsătoria cu Bart Conner. Fosta gimnastă împlinește azi 61 de ani

Ce spune Nadia Comăneci despre relația fiului ei

Dylan este un copil-model. În vacanțe muncește pentru a-ș câștiga prioprii bani. De asemenea, este și un elev silitor, cu rezultate foarte bune la învățătură. Și la capitolul relații stă bine. Fiul legendarei gimnasete trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o colegă de școală. Cei doi se înţeleg de minune, iar recent s-au afişat la un eveniment organizat de cei doi foşti mari gimnaşti.

De curând, Nadia Comăneci a participat la un eveniment organizat de Gymnastics Hall of Fame, alături de soțul ei Bart Conner și de fiul lor, Dylan, care a venit însoțit de iubita sa.

„E un moment special și pentru mine ca mamă. Sunt fericită dar și emoționată în egală măsură. Dylan îmi spune că trăiește niște sentimente unice. E frumoasă această etapă a vieții dar și responsabilitatea că părinte este una foarte mare. Sunt colegi de școală. Se înțeleg foarte bine și asta contează cel mai mult”, a precizat Nadia Comăneci.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *