Când are loc finala Survivor România 2023. Cine are cele mai mari șanse să câștige

Ei sunt favoriții la marele premiu

Scris de: Daoud Andra

01 May. 2023

Când are loc finala Survivor România 2023. Cine are cele mai mari șanse să câștige

Telespectatorii Survivor stau cu sufletul la gură până când vor afla cine va câștiga competiția. Deși mai sunt 8 concurenți în show, s-a aflat când are loc finala Survivor România 2023. Fiecare telespectator are câte un favorit, iar statisticile arată clar cine sunt favoriții la marele premiu din acest sezon.

S-a aflat când are loc finala Survivor România 2023

Survivor este unul dintre cele mai urmărite show-uri TV, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle cine va câștiga premiul cel mare în acest sezon. Competiția care a început în urmă cu 4 luni mai are puțin până la final. În acest moment, în concurs mai sunt 8 pretendenți la premiul cel mare: Robert Moscalu, Dan Ursa, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan.

Citește și: Ionuț Iftimoaie a spus clar. Adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor 2023: „Eu mă vedeam în finală”

Doar câteva săptămâni ne mai despart de aflarea câștigătorului, pentru că, potrivit Fanatik, finala show-ului de la Pro TV se va disputa pe data de 24 mai. După plecarea neașteptată a lui Alin Chirilă, considerat unul dintre favoriții la marele premiu, lucrurile s-au schimbat puțin.

La casele de pariuri, în prezent, Dan Ursa are cea mai mare cotă să câștige premiul Survivor România 2023. El este urmat în clasament de Andrei Krișan și de Carmen Grebenișan.

Citește și: Ce primesc imediat ce ies din competiție concurenții de la Survivor. S-a aflat locul secret în care sunt duși

„Va fi o finală a fetelor”

Întors recent din Republica Dominicană, după eliminare, Alin Chirilă a fost prezent în emisiunea „La Măruță”, unde a spus cum crede el că va arăta finala de anul acesta. Sportivul este de părere că două fete își vor disputa premiul cel mare și spune că o vede ca favorită pe Carmen Grebenișan, deși el o susține pe Ștefania.

Citește și: Detalii șocante despre Survivor România! Concurenții nu ar face foamea. Cum își fac rost de mâncare de la KFC și produse de igienă la discreție

„Eu cred că va fi o finală a fetelor. M-am uitat pe statistici și am văzut că Ștefania a scăzut pe punctaj în ultima perioadă. Eu o susțin pe Ștefania să câștige, însă cine cred eu că va câștiga, din păcate, este Carmen.

Cât despre relația de prietenie cu Andreea Moromete, fostul concurent a spus clar că a văzut-o doar ca pe o amică în concurs și a stabilit niște limite, având în vedere că apropierea lor dăduse naștere la tot felul de speculații acasă.

„Am cu Moromete o relație de prietenie foarte apropiată. Din punctul meu de vedere, eu pot să merg cu prietenia până la un anumit punct. Pentru că am o soție, pe care o respect și o iubesc, și nu-mi permit ca de la punctul respectiv să trec mai încolo. Eu m-am dus în pădure, ea a mers cu mine. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi-am dat seama cum dă asta acasă.

Citește și: Vica Blochina o pune la zid pe Bianca Patrichi. De ce a atacat-o dur pe fosta sa colegă de la Survivor: “Caracter mai mizer nu am întâlnit”

Și în momentul respectiv, i-am spus lui Moromete: ‘Vezi că o să mă distanțez un pic față de tine, pentru că relația noastră de prietenie nu dă bine acasă’. Ținând cont că de câteva ori mi-a spus că mă iubește. Probabil ca pe un frate. Au fost câteva momente, la câteva jocuri, în care a sărit în brațele mele, efectiv. M-a luat cu picioarele așa, m-a pupat pe obraz și a spus că mă iubește. Asta fiind la jocuri, probabil că era în extaz.”, a mai declarat sportivul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *