Când începe Acces Direct în 2024. Anunțul surpriză făcut de Mirela Vaida

Află când începe Acces Direct în 2024!

Acces Direct este, fără doar și poate, una dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni de televiziune de la noi din țară, şi drept dovadă stă audienţa pe care o înregistrează zi de zi show-ul de la Antena Stars. Astfel, fanii sunt nerăbdători să urmărească prima ediție din acest an. Când va debuta aceasta pe micile ecrane? Iată ce anunț surpriză a făcut Mirela Vaida!

Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct

În 2023, milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură celebra emisiune de la Antena Stars, Acces Direct. Însă, în luna decembrie, Mirela Vaida și Adrian Velea și-au încheiat contractele cu trustul Intact.

Astfel, fanii Acces Direct se întreabă ce se întâmplă în 2024 cu show-ul lor preferat. Ei bine, prezentatoarea, extrem de apreciată de publicul emisiunii și nu numai, a făcut un anunț important. Iată ce a transmis îndrăgita moderatoare.

”Acces Direct începe pe 8 ianuarie, pe Antena Stars, de la ora 16:00, cum v-am obișnuit. Cam gata cu vacanța, să ne reapucăm de treabă, să ne adunăm forțele, că ne așteaptă un an plin de lucruri frumoase și de proiecte de succes… sper.

Pe 8 ianuarie încep copiii școala și noi ne întoarcem la muncă, la Acces Direct, pe Antena Stars, de la ora 16:00”, a spus vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Citește și Schimbare majoră la Acces Direct! Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida, tocmai s-a aflat!

Mirela Vaida și-a prelungit contractul cu Antena

La finalul anului trecut, Mirela Vaida și-a terminat contractul cu Antena Stars. De curând, însă, prezentatoarea TV a discutat cu șefii postului de televiziune. Au avut loc negocieri intense, iar în cele din urmă, cele două părți s-au înțeles.

Potrivit celor de la Cancan, îndrăgita moderatoare TV a semnat un nou contract pe doi ani cu Antena, însă în aceleași condiții financiare ca înainte. La fel și Adrian Velea.

Totuși, după șase luni de zile, se vor analiza audiențele obținute de Acces Direct, iar dacă acestea vor fi bune, abia atunci cele două vedete vor putea spera la o mărire de salariu.

Citește și Câți bani cere Mirela Vaida pentru o oră de cântat. Prezentatoarea Acces Direct este o artistă desăvârșită!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *