Când începe Insula Iubirii. Antena 1 a anunțat data lansării pentru cel de-al optulea sezon

De câte ori pe săptămână se va difuza

Scris de: Daoud Andra

03 Jun. 2024

Când începe Insula Iubirii. Antena 1 a anunțat data lansării pentru cel de-al optulea sezon

Insula Iubirii, unul dintre cele mai de succes reality show-uri, revine la Antena 1 vara aceasta, cu sezonul 8. Postul TV a anunțat data la care va începe emisiunea și în ce zile se va difuza. La ce să se aștepte telespectatorii de la cel mai nou sezon.

Insula Iubirii începe în curând la Antena 1

În urmă cu câteva luni, Radu Vâlcan și echipa de producție de la Antena 1, împreună cu concurenții și ispitele, au plecat în Thailanda pentru a filma un nou sezon al emisiunii Insula Iubirii. Acum, reprezentanții postului Antena 1 au anunțat data la care va începe difuzarea sezonului cu numărul 8.

Fanii emisiunii Insula Iubirii mai au de așteptat până pe 15 iulie. Atunci este programată să înceapă emisiunea la Antena 1 și pe Antena Play. Reality show-ul va fi difuzat luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Cinci cupluri au pornit în aventura vieții lor, pentru a-și testa relațiile și pentru a vedea dacă dragostea este mai puternică decât ispita. Rămâne de văzut cum va decurge testul, pentru fiecare pereche în parte.

Vezi și: Cine sunt concurenții sezonului 8 de la Insula Iubirii. Cuplu surpriză pe listă, fanii i-au mai văzut pe cei doi la o celebră emisiune

”Așa cum am mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda emisiunii Insula Iubirii.

Când începe Insula Iubirii. Antena 1 a anunțat data lansării pentru cel de-al optulea sezon
Radu Vâlcan prezintă emisiunea Insula Iubirii de la primul sezon

21 de zile pentru a-și testa relația

Cinci cupluri au mers în Thailanda, pentru a-și testa relația și pentru a afla răspunsul la întrebarea: sunt făcuți unul pentru celălalt? Timp de 21 de zile, perechile au stat despărțite, pe insule diferite, alături de ispite de sex opus. Partenerii din cupluri nu au putut comunica între ei, ci doar au văzut imagini de pe cealaltă insulă.

Vezi și: Radu Vâlcan, imagini de senzație. Cum arăta prezentatorul de la Insula Iubirii în adolescență. Nu l-ai mai văzut așa

Concluziile le vor trage la finalul celor 21 de zile, la ceremonia finală a focului. Până atunci, telespectatorii vor putea urmări evoluția lor începând din 15 iulie, de trei ori pe săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *