Când începe iUmor pe Antena 1? Delia și Cheloo abia așteaptă să înceapă noul sezon

Când începe iUmor pe Antena 1? Delia și Cheloo abia așteaptă să înceapă noul sezon

Un nou sezon iUmor va fi difuzat pe Antena 1 în scurt timp. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea şi Cheloo vor juriza prestaţiile concurenţilor care vor urca pe scenă.

Când începe iUmor sezonul 17

Antena 1 vine cu cel de-al 17-lea sezon iUmor. Premiera va avea loc pe 7 septembrie, de la ora 20:00 și va fi difuzat în fiecare sâmbătă. De asemenea, emisiunea va fi disponibilă și pe AntenaPlay. Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului.

„Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori şi credeam că le-am văzut, deja, pe toate şi că nimic nu ne mai poate surprinde.

Greşit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou! Avem concurenţi cu numere care mai de care mai inedite, astfel că se anunţă un sezon cu multă diversitate, cu de toate, cum ne place nouă să-i spunem!

Avem şi schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleaşi, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte şi se vede.

Trebuie să adaug că sunt două personaje care cred cu tărie că nu pot lipsi din niciun sezon iUmor, pentru că ei sunt sufletul, pansamentul concurenţilor şi portarii emisiunii – fără Emi şi Cuza, nimic nu ar mai fi la fel!”, povestește Emi.

Cine a câștigat sezonul trecut din iUmor

Sezonul 16 a fost câștigat de Mădălina Mihai, reușind să câștige simpatia și râsetele publicului, făcând un stand-up comedy de calitate, motiv pentru care a fost cel mai votat concurent. A plecat acasă cu marele premiu și suma de 20.000 de euro.

„Ne place ticul ăsta. Ești foarte simpatică, ești foarte talentată. Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile în seara asta și ador sacoul”, a comentat Delia după prestația Mădălinei.

„O duce capul, are imaginație. Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești!”, a completat Bordea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *