Când începe programul Litoralul pentru toți 2022. Cât costă cazarea pentru o noapte

Când începe litoralul pentru toți 2022. Programul ''Litoralul pentru toţi'' începe mai devreme anul acesta
Când începe programul Litoralul pentru toți 2022. Cât costă cazarea pentru o noapte

Când începe programul Litoralul pentru toți 2022 și ce oferte veți găsi la malul mării. Ei bine, pentru cei care nu au avut încă vacanță și vor să ajungă cu orice preț la mare, trebuie să știți că prețurile vor scădea. Astfel că, în curând, veți putea beneficia de prețuri mai mici.  Atât la cazare cât și la mâncare. Iată când începe litoralul pentru toți 2022.

Programul Litoralul pentru toți 2022. Cu cât scad tarifele la cazare

Programul ”Litoralul pentru toţi” începe mai devreme anul acesta. Motivul este acela că elevii se întorc mai repede la şcoală. Din 28 august, hotelierii promit preţuri şi cu 75 la sută mai mici decât cele din vârf de sezon.

Potrivit datelor oferite de către Federația Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile în perioada programului „Litoralul pentru toți” sunt cu până la 75% mai mici.

„Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august. Asta durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră. Tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”. Așa rată datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Federația Patronatelor din Turismul Românesc estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri, fiind disponibile peste 10.000 de locuri pentru turiști.

„În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această perioadă pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Când începe programul Litoralul pentru toți 2022. Cu cât vor scădea prețurile

„După 1 septembrie tarifele scad. Pleacă undeva de la 70 de lei pe cameră pe noapte, majoritatea sunt între 70 şi 150 de lei pe cameră pentru cazare sau pentru cazare cu mic dejun”, a declarat Aurelian Marin, manager agenție de turism.

„E mai scump combustibilul decât un sejur de trei zile la mare. Tarife care pot să ajungă până la 190-200 de lei pentru cazare cu mic dejun într-un hotel de trei stele sau până la 500 de lei cazare cu all inclusive tot într-un hotel de trei stele. Deci tarifele sunt pentru toate buzunarele”, spune Dragoș Răducan, vicepreședinte FPTR:

Pentru cei care vor ajunge pe litoral în următoarea perioadă, trebuie să știe că se pot caza în hotelurile aflate între Mamaia și Mangalia.

Cele mai multe oferte se găsesc în Eforie și în stațiunile din sud. De altfel, acestea au fost preferatele românilor în această vară. Până acum, 50 de hoteluri s-au înscris în programul litoralul pentru toți.

Până pe data de 28 august vor fi înscrise peste 100 de unităţi, spun reprezentanţii Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Aceştia vor pune la dispoziţie turiştilor peste 10 mii de locuri de cazare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *