Când se deschide Primark în România. A fost anunțată data oficială

Primark intră pe piața din România înainte de finalul anului

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

Când se deschide Primark în România. A fost anunțată data oficială

Vești bune pentru pasionatele de fashion și nu numai! Retailerul de modă Primark a anunțat data la care va deschide primul magazin în România. Acesta va fi amplasat în centrul comercial Park Lake din București, iar primii clienți îți vor putea face cumpărăturile acolo înainte de Sărbători.

Primul magazin Primark în România se deschide luna viitoare

La începutul anului, gigantul Primark anunța că a negociat intrarea pe piața din România, cea de-a 15-a piață din lume, fiind într-o continuă expansiune în Europa Centrală și de Est. Lucrurile au prins contur rapid, iar primul magazin Primark în România își va deschide porțile în curând. Reprezentanții brand-ului au anunțat că data la care se va deschide magazinul Primark din Park Lake este 15 decembrie.

Pasionații și pasionatele de modă vor putea, așadar, să își facă cumpărături de la Primark înainte de sfârșitul acestui an. În 2023, va fi deschis și cel de-al doilea magazin, care se va afla în mall-ul Afi Cotroceni. Cei de la Primark au mai transmis că, odată cu deschiderea magazinelor, vor crea aproape 300 de locuri de muncă pentru bucureșteni. Încă mai sunt job-uri disponibile pentru cei care își doresc să lucreze în retail.

Cand se deschide Primark in Romania
Primark intră pe piața din România în luna decembrie

Magazinul va avea o suprafață de peste 3.700 de metri pătrați

Magazinul din Park Lake se va întinde pe o suprafață de 3.735 metri pătrați și va fi organizat pe două etaje.

„Avem planuri de dezvoltare ambițioase în ECE și anunțul de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Magazinul este aproape gata, așa că suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să îi cunoaștem pe noii noștri clienți din România.”, a declarat Maciej Podwojski, director vânzări pe Europa Centrală și de Est la Primark, potrivit Economedia.

La rândul său, Eduard Moise, managerul magazinului Primark din Park Lake, a transmis:

„Suntem încântați că noul nostru magazin se va deschide înainte de sezonul de sărbători, oferindu-le clienților ocazia de a profita de oferta noastră uimitoare înainte de Crăciun.”

Citește și: Tendințe iarnă 2022. Rochiile pulover sunt la modă. Cum și când poți să le porți

Primark se poziționează drept un retailer din categoria fast-fashion, adică un magazin cu prețuri accesibile. După deschiderea primului magazin în Dublin, brand-ul s-a extins, iar în prezent se concentrează asupra piețelor din Europa Centrală și de Est.

Magazinele Primark oferă o gamă variată de produse: de la haine atât pentru adulți, cât și pentru copii, până la articole pentru casă, dar și accesorii și articole pentru îngrijire. Cel mai mare magazin Primark se află în Birminghan, Marea Britanie, și se întinde pe cinci etaje.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *