Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu 2023. Până la ce dată poate fi vizitat

Pregătirile pentru târgurile de Crăciun din țară sunt în plină desfășurare

Scris de: Daoud Andra

03 Nov. 2023

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu 2023. Până la ce dată poate fi vizitat

Chiar dacă mai este destul până la Crăciun, pregătirile pentru această sărbătoare sunt în toi. În magazine au apărut deja decorațiunile, iar în marile orașe din țară primăriile pregătesc târgurile de Crăciun, cu atât mai mult cu cât acestea încep cu o lună mai devreme decât este sărbătoarea în sine. Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu 2023 și în ce orașe din țară se mai organizează astfel de evenimente.

Târguri de Crăciun în București și în țară

Târgurile de Crăciun reprezintă atracția principală a lunii decembrie, în multe orașe din țară. Unele locuri sunt deja renumite pentru evenimentele pe care le organizează cu ocazia acestei sărbători. Târgurile au devenit deja o tradiție și sunt comparate cu unele din marile capitale europene.

În București, în anii trecuți s-au desfășurat mai multe târguri de Crăciun. Cel principal, organizat de Primăria Capitalei, este amplasat în fiecare an în Piața Constituției. Bucureștenii au la dispoziție aproximativ o lună pentru a-l vizita, pentru că își deschide porțile pe 30 noiembrie și rămâne deschis până pe 26 decembrie.

Și primăriile din Oradea, Craiova, Brașov și Cluj-Napoca au anunțat că pregătirile pentru târgurile de Crăciun din aceste orașe sunt în plină desfășurare.

Citește și: Când se deschide târgul de Crăciun din București 2023. Ce târguri poți vizita în alte orașe din țară

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu 2023

Târgul de Crăciun de la Sibiu este unul dintre cele mai renumite. An de an, atrage oameni și din alte orașe, care merg special la Sibiu în perioada sărbătorilor să îl viziteze. Anul acesta, Târgul de Crăciun de la Sibiu își deschide porțile ceva mai devreme decât cele din țară. El va putea fi vizitat începând cu data de 17 noiembrie, până după Crăciun.

Timp de mai bine de o lună, sibienii și turiștii vor putea admira bradul imens instalat în Piața Mare, dar și decorațiunile și luminițele care vor fi instalate și pe arterele adiacente. Una dintre cele mai importante atracții ale târgului va fi Atelierul lui Moș Crăciun. Târgul va rămâne deschis până pe data de 2 ianuarie 2024.

Citește și: Vedeta din România care și-a decorat deja casa pentru sărbătorile de iarnă și a împodobit bradul de Crăciun. ”Există o explicație, nu am luat-o razna!” FOTO

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu 2023. Până la ce dată poate fi vizitat
Târgul de Crăciun de la Sibiu

Ce surprize pregătesc organizatorii

Timp de o lună și jumătate, târgul va întâmpina oamenii dornici să intre în atmosfera de sărbătoare cu luminițe, colinde, dar și tot felul de produse tradiționale, care pot fi achiziționate de la căsuțele amplasate în târg.

”De-a lungul întregii perioade a târgului, vizitatorii se vor putea bucura de o selecție excepțională de expozanți și căsuțe care oferă cele mai frumoase cadouri și produse de sezon. De la suveniruri artizanale la delicii culinare, târgul este un loc perfect pentru a-ți începe cumpărăturile de Crăciun și pentru a descoperi lucruri speciale pentru cei dragi.

Citește și: Câte zile libere au românii de Crăciun și de Revelion 2024. Cum îți poți organiza vacanța în funcție de acestea

Nu doar atmosfera și ofertele, ci și evenimentele speciale și activitățile pentru copii vor face ca ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din Sibiu să fie un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în perioada sărbătorilor. Atelierul lui Moș Crăciun a fost o adevărată destinație pentru copii în trecut, așadar și în această ediție, se așteaptă să îi bucure pe cei mici. Copiii se vor bucura de o experiență unică și memorabilă în Atelierul lui Moș Crăciun, vor învăța noi abilități, se vor distra și vor crea amintiri de neuitat.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau buget. Vizitatorii pot găsi cu siguranță ceva pe gustul lor, fie că sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi, fie că vor doar să se bucure de atmosferă și să se distreze.”, transmit organizatorii, prin intermediul site-ului Târgului de Crăciun.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *