Când va mai apărea Kate Middleton în public. Un expert regal a făcut dezvăluirea. ”Va fi nevoie de recuperare”

Toți fanii Prințesei de Wales sunt curioși să afle asta!

Kate Middleton a luat parte sâmbătă, 15 iunie, la parada Trooping the Colour, spre bucuria fanilor ei. Aceasta a fost prima apariție a Prințesei de Wales de când a fost diagnosticată cu cancer. Acum, toți admiratorii acesteia se întreabă când o vor mai putea vedea în public pe favorita lor. Ei bine, un expert regal a spus ce se va întâmpla cu nora Regelui Charles, după apariția sa la evenimentul din weekend.

Când am putea să o vedem din nou pe soția Prințului William

Apariția Prințesei de Wales la evenimentul Trooping the Colour din 15 iunie a fost intens analizată și discutată. Fiecare detaliu a fost supus unei examinări atente.

Din păcate, însă, fanii săi nu ar trebui să se aștepte la o nouă ieșire publică prea curând. Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Kate Middleton are nevoie de o ”odihnă lungă și binemeritată” după participarea la acest eveniment.

Ce a mărturisit expertul regal

Katie Nicholl a explicat, în cadrul emisiunii ”Entertainment Tonight”, că o zi precum cea de sâmbătă, în care întreaga lume și-a îndreaptat atenția asupra ei, poate avea un impact semnificativ asupra stării de sănătate a Prințesei.

”Nu cred că ne putem aștepta să o vedem în public pentru o vreme. Va fi nevoie de recuperare,” a declarat expertul regal. Această perioadă de odihnă este esențială pentru Kate, care, la vârsta de 42 de ani, continuă să urmeze un tratament dur împotriva cancerului.

Citește și Kate Middleton, ravisantă la prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Detaliul pe care puțini l-au observat la ținuta prințesei FOTO!

Kate Middleton a făcut eforturi uriașe pentru a participa la eveniment

Prezența Prințesei de Wales la evenimentul Trooping the Colour a necesitat ”o cantitate uriașă de pregătire, timp, efort și energie”, a mai spus Katie Nicholl.

De asemenea, ea a subliniat că a sta în picioare pentru o perioadă lungă de timp a fost un efort considerabil pentru soția Prințului William, care la un moment dat a acceptat cu recunoștință un loc pentru a se odihni.

Amintim că diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton a fost dezvăluit în martie, la două luni după ce a renunțat la îndatoririle publice în urma unei operații abdominale. Înainte de a-și dezvălui problemele de sănătate, absența ei a generat numeroase teorii ale conspirației pe internet și nu numai.

Printre speculațiile răspândite pe rețelele sociale, s-a numărat și zvonul că Prințul William ar fi avut o aventură cu Lady Rose Hansbury, lucru negat ferm de avocații acesteia.

Totodată, au existat și speculații potrivit cărora Kate Middleton ar fi folosit o dublură pentru o ieșire la un magazin agricol. Ulterior, vedete precum Andy Cohen și Blake Lively și-au cerut scuze pentru că au alimentat aceste zvonuri, după ce diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton a devenit public.

Citește și Ce fac și cum arată acum fiicele lui Ilie Năstase. Cea mică a reușit să intre la universitatea unde au studiat prințul William și Kate Middleton!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *