Care este diferența de vârstă dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu. Nimeni nu se aștepta la asta

Detaliul mai puțin cunoscut despre Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar formează un cuplu cu Vicențiu Mocanu de aproximativ doi ani de zile. Luna trecută, pe data de 24 iunie, cei doi s-au căsătorit religios, iar alături le-au fost nu mai puțin de 500 de invitați. Cântăreața și-a cunoscut soțul prin intermediul unor prieteni, iar acesta a cucerit-o cu simțul umorului. Vedeta s-a îndrăgostit iremediabil, în ciuda faptului că afaceristul este cu câțiva ani mai mic decât ea. Iată ce diferență de vârstă este între cei doi soți!

Cristina Spătar, mai mare cu câțiva ani decât soțul ei

Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, s-au cunoscut în urmă cu circa doi ani de zile, prin intermediul unor prieteni comuni. Omul de afaceri a cucerit-o iremediabil pe cântăreață cu câteva glume, iar chimia dintre ei a fost foarte rapidă.

Cei doi au început o relație, ba chiar de curând s-au căsătorit religios, iar diferența de vârstă nu a contat niciun moment, în cazul celor doi îndrăgostiți.

Cântăreața și milionarul din Vâlcea s-a cununat în luna decembrie a anului trecut, iar pe data de 24 iunie și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.  Frumoasa cântăreață are 51 de ani, în timp ce partenerul ei de viață are 47 de ani, conform informaţiilor de pe contul său de Facebook.

Acest lucru, însă, nu a contat deloc atunci când au decis să formeze o familie. Ce-i drept, cel care a insistat să ajungă la altar a fost afaceristul, după cum a mărturisit chiar artista în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV: ”Am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte, în niciun caz.

Să stam așa… nu prea mi-am dorit. În fine, a lucrat mult la treaba asta Vichi (n.r soțul ei). Și nu îmi pare rău. Iubește copiii, asta e un lucru mare, mare de tot”.

Citește și Rochia de mireasă spectaculoasă purtată de Cristina Spătar, la nunta cu Vicențiu Mocanu. Cântărește în jur de 10 kg!

Cristina Spatar si Vicentiu Mocanu 2
Cristina Spatar si Vicentiu Mocanu

Cristina Spătar este la al doilea mariaj

Cânăreața a mai fost căsătorită cu Alin Ionescu, bărbat cu care are doi copii, Aida și Albert. La scurt timp după divorț, regina R&B din România s-a cuplat cu Tiberiu Vărzaru, care de asemenea, era mult mai tânăr decât ea.

Relația celor doi, însă, nu a mers și s-a ajuns la separare. Acum, cântăreața pare extrem de fericită lângă soțul ei. În plus, acesta este extrem de îndrăgit și de către copiii artistei, care i-ar fi propus acestuia să-i adopte. Însă, milionarul are și el copilul lui, un băiat rezultat dintr-o relaţie anterioară.

Citește și Nuntă fastuoasă pentru Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu. Unde va avea loc marele eveniment. Rochia artistei cântărește 10 kg!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.6 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *