Care este marele vis al lui Basti Țopescu. Domeniul în care și-ar dori să se implice, deși nu se pricepe deloc: “Mă văd bine” VIDEO EXCLUSIV

Ce vrea să facă în viitor

Sebastian Țopescu a ales o carieră pe micile ecrane și s-a implicat și în domeniul modei, lucrând pentru reviste din Italia și Anglia și având un stil vestimentar inedit. Totuși, tânărul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are un vis cu privire la un domeniu pe care nu l-a încercat până acum.

Ce vis are Basti Țopescu

Basti, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a ales să calce pe urmele tatălui său și să se implice în televiziune. Totuși, el ne-a mărturisit că s-ar vedea ca și patinator artistic, chiar dacă nu se pricepe la acest domeniu:

“Dacă nu eram în televiziune, ce făceam? Îmi sună foarte asemănător cu conceptul emisiunii mele! Și la mine vin vedete și le întreb ce ar face dacă nu ar fi ales domeniul în care sunt deja. Mă gândesc că într-o zi o să fac o emisiune pentru mine și o să îmi îndeplinesc visul! Visul ar fi să fiu patinator artistic. Aș putea? Nu!

Dar eu mă văd în cvadruplu Axel! Eu mă văd bine! Cum o să mă vadă restul, din afară…ușor accidentat! Nu! (n.r. nu a făcut patinaj) Dacă aș merge la o întâlnire, pot să patinez împreună cu cineva, dar și aici o să fiu ușor stângaci. Dar unde nu este talent, plusez cu încredere!”

Citește și Basti, fiul comentatorului Cristian Țopescu, despre secretul taliei sale. Cum o menține subțire „Sunt pentru bărbați” VIDEO EXCLUSIV

Lucrează și în domeniul modei

Totuși, Basti Țopescu își dorește să rămână în televiziune, iar, în același timp, lucrează și în domeniul modei, pentru reviste din Italia și Anglia. Când vine vorba despre o colecție de piese vestimentare, el nu refuză total ideea, mai ales dacă o persoană își dorește să investească în el și are încredere în piesele pe care o să le propună:

“Rămânem la televiziune momentan, mă bucur că am reușit să facem și al doilea sezon. Merge bine, este o îmbunătățire clară, este mult mai viu, produsul se apropie de varianta lui perfectă, așa cum îmi place să cred, deși știu că nimic nu este perfect și nu există acest concept! Îmi place ca în fiecare episod să ne apropiem cât mai tare.

Pe modă lucrez în continuare la reviste în Italia, lucrez la o revistă în Londra. Sunt în domeniul acesta în continuare! Dacă o să vrea cineva să investească în mine și o să îmi ofere forță de muncă pentru o colecție de haine, am idei, am creativitate. Nu zic niciodată nu. Nu caut neapărat, dar, dacă se ivește, de ce nu? Cred că ar fi simpatic! Umplu România de corsete și cămăși pe gât.”

Citește și Fiul regretatului comentator Cristian Țopescu, despre culisele emisiunii de la TVR1. Basti Țopescu este recunoscut drept cel care a promovat corsetul la bărbați. Reacțiile au fost uluitoare VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *