Care este numele real al lui Mario Fresh din buletin. Mulți au crezut altceva până acum

Veți rămâne uimiți!
Care este numele real al lui Mario Fresh din buletin. Mulți au crezut altceva până acum

Toată lumea îl știe pe Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, dar puțini cunosc detalii importante din viața lui personală. De exemplu, nu multă lume știe care este numele lui din buletin!

Care este numele real al lui Mario Fresh din buletin

Mario Fresh este unul dintre cei mai în vogă artiști din România, iar acum formează un cuplu cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. În ultimii ani, solistul se poate lăuda cu o serie de colaborări de succes. Cu toate acestea, puțini știu detalii despre viața privată a fostului ‘băiat de aur’, și anume, care este numele său real din buletin.

În actul de identitate, Mario Fresh se numește, de fapt, Mario Gălățanu. El s-a născut la Iași și cântă de la vârsta de 5 ani. Artistul, al cărui nume de scenă inițial a fost Fresh Kid, a luat premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor pe când avea doar 6 ani.

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Andreea Esca pe fiica ei, Alexia, în carieră: “Pot să spun”

A fost descoperit de Alex Velea

În 2011, Mario Fresh și-a încercat norocul la Românii au talent și a ajuns până în semifinala emisiunii de la Pro TV. Apoi, Alex Velea s-a luat sub aripa sa, lucru care i-a schimbat viața radical.

Mario Fresh a reușit să ajungă în topurile muzicale românești, cu hit-ul „Am rămas cu gândul la tine” în colaborare cu Alex Velea. Din păcate, relația lor s-a stricat și chiar s-a speculat că cei doi nu-și mai vorbesc. Mario Fresh a declarat în nenumărate rânduri că vrea să aibă o relație bună cu iubitul Antoniei.

„Fără tine, cu siguranță, nu se putea! Cu siguranță nu ajungeam aici. Cu siguranță drumul nu era același. Momentele frumoase sunt tatuate. Mă uitam acum prin poze. Am realizat că am avut cea mai tare adolescență și că toți oamenii din jurul mereu au pus câte o cărămidă (mai mică sau mai mare) la formarea mea. La formarea lui Mario Fresh. Le mulțumesc din toată inima pentru tot. Am muncit mult, am învățat de la ei. I-am ascultat. Am furat meserie. Le datorez numai mulțumiri!’, a scris Mario Fresh, în dreptul fotografiei cu Alex Velea.

Artistul se iubește cu Alexia Eram

Cei doi sunt împreună de șapte ani și au o relație minunată. În urmă cu ceva timp, concurenta de la America Express explica că l-a cunoscut pe artist prin intermediul mamei sale.

„Jumătatea mea mai bună, cel mai bun prieten și totul meu de 7 ani! Te iubesc”, a fost declarația de dragoste făcută de Alexia pentru Mario, scrisă în dreptul câtorva imagini cu ei doi.

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, declara și Mario Fresh, despre relația de iubire cu fiica Andreei Esca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *