Carmen Harra, previziuni surprinzătoare despre Smiley și Gina Pistol. Vor rămâne împreună toată viaţa? ”Ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve”

Vezi ce a declarat celebra clarvăzătoare despre cuplul Smiley - Gina Pistol!

Carmen Harra, una dintre cele mai renumite clarvăzătoare de la noi din țară, a făcut, de curând, previziuni interesante și surprinzătoare despre viitorul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Conform acesteia, cei doi au o legătură karmică indestructibilă, una dintre acele conexiuni profunde și semnificative care nu pot fi influențate de critici sau circumstanțe externe.

Legătura karmică dintre Smiley și Gina Pistol

Carmen Harra explică faptul că relația dintre Smiley și Gina Pistol este una extraordinară datorită naturii sale karmice. O astfel de legătură este caracterizată de intensitate și profunzime, fiind menită să aducă lecții importante și rezolvări de probleme între parteneri.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc.

E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul”, a declarat Carmen Harra în emisiunea lui Cristi Brancu, difuzată pe Prima TV.

Predicții despre mariajul celor două vedete

În ciuda speculațiilor și a criticilor venite din partea unor persoane, Carmen Harra este convinsă că mariajul lor va fi unul de lungă durată. Potrivit acesteia, Smiley și Gina Pistol vor îmbătrâni împreună, consolidându-și relația pe parcursul anilor.

Cunoscuta clarvăzătoare subliniază că prezentatoarea TV, cu farmecul său aparte, a reușit să-l cucerească pe Smiley și să-l conducă spre o căsătorie fericită și echilibrată.

„Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a adăugat Carmen Harra, potrivit Impact.ro.

Te-ar mai putea interesa și Previziunea uimitoare făcută de Carmen Harra despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El este un om care nu a trăit marea lui iubire”!

O relație rezilientă în fața criticilor

De-a lungul timpului, relația dintre Smiley și Gina Pistol a fost subiectul multor speculații. Chiar și atunci când au devenit părinți, mulți au continuat să își exprime îndoielile cu privire la viitorul lor împreună.

Cu toate acestea, cuplul a ales să ignore criticile și să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului. Carmen Harra este de părere că această alegere a fost una înțeleaptă și că legătura lor va continua să se întărească pe măsură ce depășesc împreună provocările vieții.

Te-ar mai putea interesa și Previziunea făcută de Carmen Harra, după ce s-a aflat de ce boală suferă Kate Middleton. Ce a spus despre ea și prințul William: “S-au mai întâlnit într-o altă viață”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *