Carmen Tănase, 7 ani fără un rol: ”A fost rău, greu. M-am resemnat” VIDEO EXCLUSIV

Ce a făcut în acea perioadă

Scris de: Daoud Andra

01 May. 2024

Dana Săvuică revine cu o ediție specială e emisiunii EGO Life. Miercuri, 1 mai, aceasta le are invitate în platou pe actrița Carmen Tănase și pe medicul Felicia Oprea, pentru a discuta despre îngrijirea femeilor trecute de prima tinerețe. Actrița Carmen Tănase vorbește și despre unele dintre cele mai dificile momente din viața ei.

Cea mai mare pauză din cariera lui Carmen Tănase

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România, mai ales datorită rolurilor din seriale. Aceasta a avut însă și momente de pauză în carieră, care au marcat-o profund. Cea mai lungă perioadă fără un rol a fost de 7 ani, iar actrița a vorbit despre ea în cadrul emisiunii EGO Life.

”Când eram tânără debutantă și am fost la Iași… în provincie e altceva, că sunt puțini actori. Dar după aceea, când am venit la București… eu sunt veterană, am stat 7 ani acasă și nu am primit niciun rol. 7 ani! Odată cu înaintarea în vârstă și sigur că au contat foarte mult anumite lucruri pe care le-am făcut la televiziune. La mine celebritatea a venit târziu, la 45 de ani. Până atunci nu mă cunoștea nimeni.

Citește și Ce pățește Carmen Tănase de fiecare dată când cunoaște persoane noi: “Chiar nu au de ce!” VIDEO EXCLUSIV

A fost rău (n.r. când a stat 7 ani fără roluri) pentru că îți alegi o meserie expusă ca să nu mori un anonim, asta este evident. A fost greu, am suferit, eu am pasiunea asta cu animalele de când mă știu. Găteam pentru câini și pentru copil și începusem la un moment dat să mă și resemnez. În clipa în care m-am liniștit că m-am resemnat, ce era să fac?! Atunci au început să apară (n.r. roluri), când m-am relaxat. Eu am trecut prin toate”, a declarat Carmen Tănase, în emisiune.

Carmen Tănase, 7 ani fără un rol
Dr. Felicia Oprea, Dana Săvuică și Carmen Tănase, în platoul EGO Life

Nu își ascunde vârsta

Dacă multe femei sunt complexate de vârstă și de semnele îmbătrânirii, actrița nu are deloc o problemă cu cifra din buletin. Actrița a dezvăluit că are 63 de ani și că este foarte împăcată cu ea, astfel încât nu o afectează comentariile negative.

Citește și Ce a împrumutat actrița de la Flăcărica din “Inimă de Țigan”. Ce face când nu apare la TV: „Dansez și pe masă” VIDEO EXCLUSIV

”Pe mine nu mă interesează. Nu citesc, fiindcă am foarte multă treabă și nu am timp. Chiar nu mă interesează comentariile unora absolut deloc. Eu am 63 de ani și nu am nicio problemă să spun ce vârstă am. Nici nu mă simt de vârsta asta, eu mă simt mult mai tânără înăuntrul meu. Sigur, carcasa mă mai lasă. Din când în când, ea îmi mai aduce aminte că, totuși, am această vârstă, dar nu este o temă pentru mine”, a mai spus actrița, în cadrul emisiunii.

Despre acestea, dar și alte subiecte interesante, Dana Săvuică, Carmen Tănase și dr. Felicia Oprea discută miercuri, 1 mai, în cadrul emisiunii EGO Life. Aceasta se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *