Cât a costat buchetul de mireasă al Sandrei Izbașa. Suma e uriașă, abia acum s-a aflat

Prețul plătit este unul considerabil

Fosta gimnastă Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică s-au căsătorit religios pe data de 30 iulie, iar petrecerea de nuntă a fost una de vis. Blondina a arătat superb în rochia albă de mireasă, iar buchetul ales pentru acest eveniment cu totul si cu totul special a fost unul deosebit. Fosta sportivă nu s-a uitat la bani atunci când l-a ales!

Câți bani a dat Sandra Izbașa pe buchetul de mireasă

La sfârșitul lunii trecute, pe data de 30 iulie, a fost nuntă mare în lumea showbizului autohton. Fosta gimnastă Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Marele eveniment a avut loc chiar ziua în care cei doi parteneri au împlinit trei ani de când s-au cunoscut, așa că emoțiile au fost la cote maxime.

Petrecerea s-a ținut într-un local de fițe din Capitală, iar fosta gimnastă a atras toate privirile grație rochiei sale superbe, dar și datorită buchetului de mireasă impresionant pe care l-a avut.

Abia acum, la mai bine de două săptămâni de la nuntă, s-a aflat cât a costat acesta. Organizatorul de evenimente Răzvan Babană a dezvăluit cât a plătit fosta gimnastă pentru buchetul de mireasă. Puțini români și-ar permite o asemenea sumă! Mai exact, acesta a costat nu mai puțin de 800 de euro.

”Atunci când vine vorba de evenimente, studiez cu atenție fiecare mireasă. Îi studiez profilul de Facebook, profilul de Instagram și mă uit să văd ce fel de flori postează.

Discut despre florile lor preferate, despre nuanțe, despre tot ce visează ele. Le cer să îmi arate modele cu ce vor, decorațiuni și așa mai departe. Eu pot să reproduc totul unu la unu.

Cât despre buchetul Sandrei, din punctul meu de vedere, am considerat că e singura persoană din România care poate să introducă un nou concept, adică să aibă un buchet în formă de cerc și m-am dus automat cu gândul la cercurile de la Olimpiadă și am zis că ea neapărat trebuie să aibă așa ceva.

A avut niște emoții, dar a fost foarte încântată. Costul unui buchet precum l-a avut ea ajunge până la 800 de euro, căci e lucrat manual, e și manopera la mijloc”, a declarat Răzvan Babană, conform fanatik.ro.

Citește și Rochia de mireasa fabuloasă purtată de Sandra Izbașa în ziua nunții. A arătat ca o prințesă, detaliul special de la spate care a atras privirile tuturor!

Sandra Izbasa si sotul ei
Sandra Izbasa si sotul ei

Cine le-a făcut cunoștință celor doi

Sandra Izbașa formează un cuplu cu Răzvan Bănică de circa trei ani de zile, dar cine le-a făcut cunoștință celor doi? Ei bine, fosta gimnastă și actorul s-au cunoscut prin intermediul unei alte personalități cunoscute din showbiz. Este vorba despre nimeni alta decât Ana Baniciu.

”Acum fix un an le făceam cunoştinţă lui Bănică şi Sandrei Izbaşa, doi prieteni foarte buni de-ai mei, care s-au plăcut de câteva ori când s-au văzut şi am făcut o combinaţie pe viaţă, se pare, de data asta.

Astăzi se căsătoresc şi eu sunt extrem de mândră şi emoţionată, îmi tremură mâinile. E o zi frumoasă de sărbătoare, îi iubesc pe amândoi şi mă bucur extrem, extrem de mult că şi-au unit destinele şi că ei de azi sunt o familie”, spunea fiica lui Mircea Baniciu, pe Instagram, în urmă cu doi ani de zile.

Citește și „Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă!”. Anunțul uluitor făcut de o celebră vedetă din România!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *