Cât a investit Mircea Bravo în noul lui film, “Nuntă pe bani”: “După ce am depășit 250.000 de euro mi-a fost frică să mă mai uit!” EXCLUSIV VIDEO

Investiția a fost una uriașă

Mircea Bravo, care și-a câștigat popularitate prin videoclip-urile amuzante postate pe YouTube, îi așteaptă din nou pe fani la cinema, după succesul înregistrat cu “Mirciulică”. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, acesta a vorbit despre cel mai nou proiect al său, “Nuntă pe bani”, explicând că investiția a fost una mare, iar inspirația i-a venit chiar după ce și-a organizat propriul eveniment important.

Mircea Bravo, despre cel mai nou proiect

Mircea Bravo a explicat că noul proiect, “Nuntă pe bani”, a depășit o investiție de 300.000 de euro. Acesta s-a îndreptat către filme după ce videoclip-urile de pe Internet au avut succes. Totuși, el nu se oprește aici, punctând că își dorește să strângă bani pentru a produce o nouă peliculă:

Citește și: Jesus del Cerro anunță lansarea Miami Bici 2.„Cred că a fost primul film românesc care au avut un foarte mare impact la public”. Când are loc premiera VIDEO EXCLUSIV

“După ce am depășit 250.000 de euro mi-a fost frică să mă mai uit! Veneau și mă întrebau: “Facem asta de 5.000?”. Facem! Cumva, mi-e frică să mă uit la un total, dar probabil a depășit 300.000 de euro. Depinde care sunt scopurile, ideea este să facem filme. Pentru că a venit atât de multă lume consider că deja mi-am scos banii, sunt fericit, mulțumit. Vrem să facem destui bani cât să producem următorul film.”

Cât poartă actorii costumele

De asemenea, la avanpremiera “Nuntă pe bani”, Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu au venit îmbrăcați în ținute de nuntă, respectiv costum de mire și rochie de mireasă. Ei au explicat că în turneu o să își păstreze aceste costumații:

Cât a investit Mircea Bravo în noul lui film
Mircea Bravo

“Mircea Bravo: Eu da! De când am început proiectul am și slăbit, acum sunt stresat. Cred că vine perfect! Cred că așa mă culc diseară.

Alexandra Spătărelu: Nu! Eu am purtat câteva zile rochia de mireasă la filmări, iar acum, în turneu, o să o port în fiecare zi până pe 23, deci vreo 14 zile.

Vezi și: Ea este mama lui Mircea Bravo din clipurile virale de pe Internet! Cum au ajuns să lucreze împreună: „Întâlnirea cu Mircea a fost așa ca un fel de dar” VIDEO EXCLUSIV

Mircea Bravo: Frumusețea cere sacrificii, Alexandra arată superb în rochia de mireasă și atunci trebuie să facem acest sacrificiu. La filmări am purtat ținutele câteva zile, după am uitat vreun an de zile, până acum. De vreo lună, într-adevăr, cum am făcut videoclip-uri de promovare, am tot fost îmbrăcați în mire și mireasă.”

De unde și-a luat inspirația

În plus, Mircea Bravo nu a uitat de întâmplările pe care le-a auzit atunci când și-a organizat propria nuntă. Acesta a fost inspirat de câteva povești spuse chiar de cel care s-a ocupat de sală, dar și de organizatorul evenimentului special din viața sa:

Te poate interesa și: Cum l-a convins Codin Maticiuc pe Danny Trejo să joace în Miami Bici 2: “Colaborarea a fost impresionantă”. Ce făceau în pauzele de la filmări VIDEO EXCLUSIV

“Am adus emoțiile, cred că asta este cel mai important. În momentul în care am organizat nunta m-am întâlnit cu organizatorul de evenimente, cu cel care se ocupă de sală și fiecare mi-a spus câte o întâmplare tare. Am spus: “Nu pot să cred!”. După le-am băgat în film. Sunt foarte multe chestii pe care le-am adăugat pe parcurs în momentul în care am început să pregătim filmul. Ideea este că nunta este un stres mare, iar oamenii încep să devină nebuni sub stres și fac niște prostii pe care cred că le-am surprins bine în film.”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *