Cât au costat rochia de mireasă a Elenei și costumul de ginere al lui Ianis Hagi. Cei doi nu s-au uitat la bani când și-au ales ținutele

Rochia a fost mult mai scumpă decât costumul de mire

Scris de: Daoud Andra

16 Jul. 2024

Ianis Hagi și Elena au avut parte de nunta visurilor lor, în weekend. Cei doi s-au căsătorit religios și au făcut petrecerea la Palatul Știrbey, alături de câteva sute de invitați. Cei doi au scos din buzunar o sumă considerabilă de bani, atât pentru organizarea petrecerii, cât și pentru ținutele pe care le-au purtat în ziua cea mare.

Cât ar fi plătit Elena Hagi pentru rochia de mireasă

După câțiva ani de relație, Ianis și Elena Hagi și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii emoționante. Cei doi au făcut cununia religioasă în București, după care au petrecut alături de câteva sute de invitați, la Palatul Știrbey de lângă București.

Pentru ziua cea mare, Elena Hagi a ales o rochie de tip sirenă cu broderie florală și cu un voal asortat. Peste rochie, Elena a avut o trenă detașabilă, pe care a purtat-o în biserică și la care a renunțat la petrecere, pentru a putea dansa. Designerul Florin Burescu a analizat ținutele mirilor și a spus cât ar valora rochia miresei.

Vezi și: Simona Halep, apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi. A venit la brațul unui bărbat special din viața ei și a atras toate privirile FOTO

”Am urmărit ținutele, ale mirilor și ale celebrilor socri, pe rețelele sociale, și pot da un verdict. Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3 D, de foarte bună calitate.

Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 6-7.000 de euro, din ce am văzut din poze, cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc. Și buchetul de mireasă a fost unul superb. Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru”, a spus el, pentru Click!

Emotii mari pentru Gheorghe Hagi
Ianis și Elena s-au logodit la Paris

Cât ar fi costat costumul lui Ianis

La rândul său, celebrul ginere a purtat două costume în ziua nunții. La cununia religioasă, a avut un costum ivoire, făcut pe măsura lui. Pe site-ul atelierului la care a apelat fotbalistul, un astfel de costum ajunge la 5.600 de lei. În cazul lui Ianis, costumul a fost unul ”custom made”, potrivit cancan.ro.

În partea a doua a nunții, la petrecerea de la Palatul Știrbey, fotbalistul a ales un costum inchis la culoare, făcut, de asemenea, pe măsura sa.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *