Cât câștiga Maria Constantin, la 16 ani, când a debutat în muzică. „Era o sumă foarte mare. Atunci salariul minim pe economie era 700-800 lei” VIDEO EXCLUSIV

„Nu am fost o ființă cheltuitoare, n-am fost un copil din ăsta rebel care să-și cheltuie banii pe haine"

Maria Constantin și-a descoperit pasiunea și talentul către muzică încă din primii ani de viață, pe când participa la diverse festivaluri și evenimente, însă carieră în adevăratul sens al cuvântului a început să facă din adolescentă. Atunci mergea la nunți alături de tatăl și fratele ei mai mic și începea să facă primii ei bani din muzică. Artista a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că reușea să strângă atât de mulți bani încât își permitea să viseze că la 18 ani își cumpără o mașină.

Maria Constantin, 20 de ani de activitate artistică

Anul acesta, Maria Constantin împlinește 20 de ani de când este pe scena muzicii populare din România, așa că, se poate spune că nu s-a bucurat prea mult de perioada adolescenței, căci, în timp ce prietenele ei se distrau, ea avea cântări în mai toate weekend-urile.

„Eu cânt de la vârsta de 16 ani. Chiar anul acesta se fac 20 de ani de când eu cânt. Așa că îți dai seama că de 1 mai tot timpul se întâmplă ca eu să cânt. Acum că mai este și varianta de a cânta pe litoral și apoi seara să mă distrez și eu puțin este partea a doua, îmbin utilul cu plăcutul, dar în rest de obicei sunt la treabă, la muncă. La mine până nu a fost ceva foarte greu, nu s-a putut. Ca în viață. Și întâmplările din viață au fost la fel, adică până nu am muncit din greu ca să obțin o chestie nu s-a îndeplinit. Eu muncesc încontinuu”, ne-a povestit Maria Constantin, completând că la 16 ani deja avea o trupă cu care cânta la diverse petreceri.

„La 16 ani mergeam cu tatăl meu la cântări. Aveam trupă împreună cu tatăl și fratele meu, și ei muzicieni fiind. Și atunci mergeam la evenimente. Eram cumva în familie, eram cumva protejată, eram și răsfățată, că recunosc, deși în cele mai multe cazuri, acasă nu eram eu cea răsfățată, doar așa în public, pentru că eu fiind cea mai mare, bineînțeles că în capul meu se spărgeau toate. Că fratele și sora mea sunt mult mai mici decât mine”.

„La 3 ani și jumătate cântam pe scenă”

Drumul Mariei spre muzică a început din primii ani de viață, de când a învățat să vorbească. Cu un tată muzicant de profesie nici nu avea cum să nu fie înconjurată mereu de muzică, așa că atunci când părinții au observat că are și talent, s-a produs inevitabilul.

„Cred că dintotdeauna mi-am dorit lucrul ăsta, dar în același timp, cred că și părinții mei au avut o oarecare implicare pentru că ei cumva mi-au implementat chestia asta, că am talent, că am voce. Cumva de la ei mi s-a implementat chestia asta de mică. Gândește-te că eu la vârsta de 3 ani și jumătate eu participam la Miss Grădinița și cântam pe scenă. Iată-mă acum, la 36 de ani, când asta fac, ceea ce mi-am dorit cumva”, a mai povestit artista pentru EGO.ro, recunoscând în același timp că dacă nu ar fi fost încurajată de tatăl ei, probabil că nu ar fi ajuns acum, în acest punct al carierei sale.

„Contează foarte mult susținerea părinților, bineînțeles foarte bine conturată cu talent, cu muncă, dar contează pentru că într-adevăr cumva pot spune, mai ales tatăl meu, el fiind muzician, el a fost cel care m-a încurajat și m-a susținut foarte mult”.

Citește și Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica: “Rochia de mireasă este stabilită”. În ce lună va avea loc marele eveniment. VIDEO EXCLUSIV

„La o nuntă câștigam 1000 de lei”

În afara faptului că făcea ceea ce îi plăcea, Maria câștiga și extrem de bine de pe urma cântărilor sale. Suma pe care o primea la începutul carierei sale era una mare și pentru un adult, cu atât mai mult pentru un adolescent.

„Era salariul minim pe economie în perioada respectivă, în jur de 700-800 lei, iar eu la o nuntă poate câștigam 1000 de lei. Într-o săptămână. Adică să ne înțelegem era o sumă foarte mare. Zic pe o săptămână, nu pe o zi, că atunci erau nunți din acelea care țineau trei zile și trei nopți, la cort, și cântai până rămânea mireasa gravidă. Se cânta foarte mult. Cred că se mai cântă în unele zone”, ne-a mai declarat artista.

Pe atunci, visul ei nu era să-și cheltuiască banii pe haine și bijuterii, ci își dorea ca la 18 ani să își cumpere singură o mașină. Între timp planurile s-au schimbat pentru că în viața ei a venit fiul ei și prioritățile au fost altele.

„Cu toate astea nu am fost o ființă cheltuitoare, n-am fost un copil din ăsta rebel care să-și cheltuie banii pe haine, pantofi și așa mai departe. Visul meu era să dau de permis, să-mi iau mașină. Aveam alte gânduri pe vremea aceea și ulterior nici nu au mai trecut foarte mulți ani că m-am căsătorit, am făcut un copil, iar banii i-am investit în familie. Atunci mi s-au schimbat toate planurile și toate prioritățile. După care m-am despărțit, iar am luat-o de la zero, iar m-am căsătorit, iar m-am despărțit și tot așa am luat-o de la zero”.

„Pe vremea aia, nu aveam atât de multe lucruri pe care să cheltuim banii”

Mai mult decât atât, în urmă cu 20 de ani, nici nu prea avea pe ce să-și cheltuiască banii pentru că nu avea nici diversitatea de acum.

„Nu că vreau să iau apărarea generației de azi, dar cred că și noi dacă am fi avut atâtea oportunități, tot felul de jocuri, de mall-uri, probabil că poate am fi făcut și noi la fel, adică nu am mai fi știut să gestinăm situația. Dar atunci, pe vremea aia, nu aveam atât de multe lucruri pe care să cheltuim banii. Cât despre ce ține de vestimentație, încălțăminte, lucrurile astea mi le-am luat pentru că na, mergând la evenimente aveam cumva nevoie, era un lucru care făcea parte din meseria mea”, ne-a mai povestit Maria Constantin pentru EGO.ro.

Citește și Ce face Maria Constantin cu hainele pe care nu le mai poartă. „Primesc numai mesaje de genul ăsta pe rețelele de socializare” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *