Cât costă geanta purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe. Suma este una colosală

Este un model clasic, de la un brand celebru

Scris de: Daoud Andra

22 Mar. 2023

Klaus și Carmen Iohannis au mers într-o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la începutul acestei săptămâni. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, apariția primei-doamne a stârnit numeroase reacții în spațiul public. De data aceasta nu ținuta a fost cea care a atras atenția, ci accesoriul. Cât costă geanta purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe? Este un model clasic de la un brand celebru.

Nu s-a uitat la bani: cât costă geanta purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe

Fiecare apariție a primei doamne a României este atent studiată și intens comentată. Carmen Iohannis și-a construit, de-a lungul anilor, un stil care i se potrivește și care o avantajează, iar designerii cu care lucrează țin cont de preferințele vestimentare ale soției președintelui.

Citește și: Carmen Iohannis, gafă de proporții. Prima-doamnă a fost taxată aspru pentru această apariție: “Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

La începutul acestei săptămâni, Klaus și Carmen Iohannis s-au întâlnit cu Alteţa Sa Mohamed bin Zayed Al Nahyan, în Dubai. Soția președintelui a purtat o rochie albă, diafană, la întâlnire, și a avut o coafură lejeră. De data aceasta nu îmbrăcămintea a atras atenția, ci accesorizarea. Soția președintelui a purtat o poșetă Chanel, de culoare galbenă.

Modelul este unul clasic al brand-ului francez și se găsește în mai multe variante de culori și dimensiuni. Geanta purtată de prima doamnă este una de mărime medie, iar pe site-ul oficial al celor de la Chanel are un preț de 10.200 de dolari.

Citește și: Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la Marea Moschee din Abu Dhabi. Mulți au rămas surprinși să o vadă așa FOTO

Cât costă geanta purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe
Soția președintelui a purtat o poșetă Chanel de culoare galbenă

Apariția primei doamne, criticată de experții în modă

Deși mulți au considerat că a ales o ținută elegantă, se pare că prima doamnă a gafat la întâlnirea oficială. Criticul de modă Ovidiu Buta este de părere că soția președintelui a încălcat protocolul diplomatic și a taxat-o dur pentru rochia lejeră pe cate a purtat-o.

Citește și: Rochia cu care Carmen Iohannis a făcut furori în Singapore. Detaliul pe care puțini l-au observat

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca primă doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie.”, a spus Ovidiu Buta pentru fanatik.ro.

Și Dana Budeanu a comentat coafura lui Carmen Iohannis. Soția președintelui și-a prins părul cu un clește, iar look-ul a fost unul nepotrivit pentru o astfel de ocazie, în opinia Danei Budeanu. „Jos Chanel, sus clește dă plastic!”, a scris creatoarea de stil, pe Instagram.

Citește și: Motivul pentru care președintele Klaus Iohannis a fost taxat dur de Oana Roman, după vizita în Japonia: „Mi se pare incalificabil”

Din delegația românească au făcut parte: ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiţă, Preşedintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, şi directorul Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean, a transmis Administrația Prezidențială.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *