Cât costă o injecție cu acid hialuronic și ce efecte are asupra pielii

Cât costă o injecție cu acid hialuronic. Pentru a-și menține aspectul sănătos și frumos, fiecare femeie recurge la mici proceduri de înfrumusețare
Cât costă o injecție cu acid hialuronic și ce efecte are asupra pielii

Cât costă o injecție cu acid hialuronic și care sunt beneficiile acestui tratament. În ultimii ani, tot mai multe femei aleg să apeleze la tratamente care le îngrijesc tenul și le fac s arate mereu tinere și radiante. Injecția cu acid hialuronic este una dintre cee mai simple metote care femeile dar și bărbații aleg să apeleze. Pentru a afla mai multe despre acest tratament, despre beneficile lui dar și despre cât costă o injecție cu acid hialuronic, vă invităm să parcurgeți textul de mai jos.

Cât costă o injecție cu acid hialuronic și care sunt beneficiile

Pentru a-și menține aspectul sănătos și frumos, fiecare femeie recurge la mici proceduri de înfrumusețare. Injecția cu acid hialuronic este unul dintre tratamentele non-chirurgicale cele mai sigure de înfrumusețare. De altfel, acesta este ingredientul minune în foarte multe tratamente anti-îmbătrânire.

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este prezent în corpul uman și are rolul de a impulsiona nivelul proteinei ce o regăsim în țesuturile pielii, în vederea păstrării fermității și de a păstra hidratată pielea.

Suntem conștienți că trecerea timpul influențează negativ nivelul acidului hialuronic din organism, fapt ce favorizează apariția ridurilor fine de expresie.

În timp, organismul produce cantități reduse de substanțe ce mențin fermitatea țesuturilor pielii. Este important de știut că unul dintre agenții care stimulează îmbătrânirea celulelor este reprezentat de procesul de deshidratare a țesuturilor

Acidul hialuronic este denumit și hialuron și reprezintă o particulă regăsită în țesuturile pielii și ce are în vedere:

  • Asimilează substante benefice atât pentru piele, cât și pentru sistemul osos;
  • Acționează la nivelul cartilajelor – acidul hialuronic protejează celulele și împiedică deteriorarea cartilajelor sau a articulațiilor;
  • Menține pielea hidratată – acidul hialuronic existent în piele asigură procesul de hidratare a celulelor
  • Stimularea procesul de refacere a pielii – acesta contribuie la ameliorarea inflamațiilor și favorizează vindecarea leziunilor de la nivelul pielii;

Prin intermediul acidului hialuronic, poți să:

  • Refacerea pomeților căzuți;
  • Hidratarea zonei decolteului și a gâtului;
  • Corectarea nasului;
  • Refacerea conturului în zona bărbiei.
  • Reduce ridurile nazolabiale (liniile zâmbetului);
  • Tratează cearcănele;
  • Refacerea volumului buzelor și îngrijirea lor;

Cele mai des utilizate tratamente cu acid hialuronic

În industria estetică, acidul hialuronic este găsit în numeroase versiuni, dar cele recomandate de instituțiile de sănătate în domeniu sunt:

Acidul hialuronic este găsit în numeroase versiuni. Specialiștii în domeniu recomandă următoarele tratamente:

  • Volbella –elimină ridurile fine și poate reface volumul buzelor. Substanța face parte din gama Juvederm și este concepută pentru a reda aspectul tânăr al pielii.
  • Restylane – aceste filiere conțin acid hialuronic, ajută la refacerea și îmbunătățirea țesuturilor celulare ale pielii.
  • Juvederm– este unul dintre cele mai eficiente fillere ce conțin acid hialuronic, folosite pentru a corecta ridurile faciale, cu precădere cele din jurul buzelor sau din zona pomeților. Având numeroase proprietăți, este un aliat împotriva semnelor provocate de acnee.
  • Teosyal Kiss – este un tratament conceput pentru a da volum buzelor. Ca textură, este ușor vâscoasă, dar are o mare capacitate de umplere, fiind folosită pentru conturarea și mărirea buzelor.

Eficiența infecțiilor cu acid hialuronic

„În demersurile pentru revitalizarea pielii, o contribuție esențială o are acidul hialuronic. În rutina de îngrijire zilnică trebuie avute în vedere cremele sau fiolele, ce au în componența lor acidul hialuronic.

Acesta împiedică pierderea apei din țesuturile celulare, diminuând urmele produse de îmbătrânire. Acidul hialuronic are capacitatea de a păstra un conținut ridicat de apă din aceste țesuturi prin reducerea pierderilor.

În vederea accelerării acestui proces, cea mai eficientă procedură este injectarea cu acid hialuronic. În urma acestei intervenții, se obțin rezultate vizibile pentru aproximativ 9 – 12 luni, ținând cont de tratamentul utilizat și zona vizată”, a declarat specialistul.

Cât costa injecțiile cu acid hialuronic

Prețurile pentru tratamentele cu acid hialuronic sunt stabilite în funcție de:

  • zonele vizate
  • cantitatea acidului hialuronic pe care o folosiți
  • tipul de acid hialuronic ales (Juvederm, Amalian, Restylane etc.);

Astfel că:

o injecție cu 1 ml acid hialuronic Juvederm, prețul este între 250 – 300 de euro. Acesta se poate aplica în orice zonă dorită, mai exact:

  • buze;
  • pomeți;
  • riduri.

2 ml de acid hialuronic Juvederm, între 450 – 500 de euro.

1 ml de acid hialuronic Restylane, între 200 – 250 de euro.

În funcție de complexitatea procedurii și de specificul fiecărui caz, prețul poate fi diferit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *