Cât costă o lună de cazare la azilul de bătrâni în care stă acum Irinel Columbeanu. Suma pe care o plătește

Suma nu este pentru toate buzunarele
Cât costă o lună de cazare la azilul de bătrâni în care stă acum Irinel Columbeanu. Suma pe care o plătește

Irinel Columbeanu a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că va merge la același azil unde a fost și tatăl său, Ion Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a luat această hotărâre la vârsta de 66 de ani și a mărturisit că este liniștit în noua sa locuință. Cât plătește lunar fostul afacerist?

Cât plătește Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni în care stă acum

De mai bine de două săptămâni, Irinel Columbeanu s-a mutat la azilul de bătrâni unde a fost internat și tatăl lui, dar și Zina Dumitrescu. Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că decizia i-a aparținut în totalitate.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a precizat acesta.

Citește și: Porecla bizară pe care o avea Irinel Columbeanu în tinerețe. Incredibil cum i se spunea, mulți se amuză și acum când aud

Ce spune proprietarul centrului de bătrâni

Conform Libertatea, fostul afacerist scoate din buzunar o sumă frumușică pentru cazarea la azi. Pentru o singură lună, costurile ajung la 4000 de lei și include mâncarea, întreținerea centrului și tot ce are nevoie persoana îngrijită.

Proprietarul azilului, Ion Cassian, a precizat că fostul milionar s-a acomodat foarte bine și că este liniștit.

„Domnul Columbeanu este la noi de 2 săptămâni, se simte din ce în ce mai bine. Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi. Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, a transmis acesta pentru Fanatik.

Citește și: De ce a ajuns Irinel Columbeanu într-un azil de bătrâni. Motivul este dureros. Ce se întâmplă de fapt cu el

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *