Cât costă perucile purtate de Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. Cum alegi mărimea potrivită pentru o schimbare radicală de look

Îndrăznește să fii în centrul atenției
Cât costă perucile purtate de Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. Cum alegi mărimea potrivită pentru o schimbare radicală de look

Au mai rămas doar câteva zile până la sărbătorile de iarnă, când începe sezonul petrecerilor. Cum fiecare apariție a doamnelor trebuie să fie impecabilă, cea mai la îndemână variantă sunt perucile.

Perucile sunt la modă

Perucile sunt în vogă, ușor de purtat și de îngrijit, fiind tot mai căutate de doamne și domnișoare mai ales în această perioadă, când distracția va fi în toi. Pentru o schimbare radicală de look, ține cont de aceste sfaturi esențiale.

Pentru a alege o perucă care să pară cât mai naturală, este esenţial să ţinem cont de fizionomie! Recomand tot timpul femeilor să-şi îndrepte atenţia către o nuanţă care pune în lumină propria individualitate, care să evidenţieze trăsăturile şi, foarte important, să aleagă o tunsoare care se potriveşte formei feţei. O perucă trebuie să fie potrivită particularităţilor specifice fiecărei persoane, iar aici trebuie să fim atenţi la tonurile pielii şi, nu în ultimul rând, să ne simţim bine cu ea! Când ştii că ai ales bine? Poţi face un joc de imaginaţie şi să te gândeşti că lumina reflectoarelor este îndreptată către tine şi vei arăta astfel! Vrei să apari aşa? Dacă răspunsul e da, atunci e alegerea potrivită!”, a declarat Sabina Stoica, co-fondator al brand-ului de peruci Belher, pentru Click!.

Cum sunt realizate

Dacă vrei să atragi toate privirile celor din jur, poți alege peruci din păr 100% natural sau din fibră sintetică specială termorezistentă care nu numai că arată minunat, dar şi rezistă la căldură.

În ceea ce privește confecționarea lor, există peruci realizate clasic de mașini speciale, peruci cu monofilament parțial sau integral, adică au o rețea fină și transparentă ce imită scalpul, peruci front lace/full lace sau peruci medicinale.

Un alt aspect cheie ține de mărimea lor. Aceste peruci sunt prevăzute cu breteluţe elastice şi mai multe trepte de reglare a dimensiunii, pentru ca oricine să-și găsească modelul preferat.

Cât costă perucile purtate de Raluca Bădulescu sau Ilinca Vandici

Printre vedetele care adoră perucile Belher se numără Raluca Bădulescu, Oana Radu, Alina Ceuşan sau Ilinca Vandici. Acestea au optat, de-a lungul timpului, pentru schimbări de look radicale, aparițiile lor televizate fiind spectaculoase.

„Prețurile perucilor variază în funcție de tipul de păr, lungime, volum și calitatea materialului. De exemplu, perucile din fibră sintetică clasică pot începe de la 159 lei, existând și variante la 189 lei și 249 lei, în timp ce perucile din fibră specială termorezistentă pot varia între 550 lei, 630 lei și 890 lei. La categoriile din păr natural, perucile au prețuri care pornesc de la 490 lei și pot ajunge până la 25.000 lei, în funcție de lungime, densitate și calitatea părului”, a explicat Sabina Stoica.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *