Cât costă rochia de mireasă purtată de Oana Moșneagu la nunta cu Vlad Gherman. Actrița a arătat ca o prințesă în ziua evenimentului

Cei doi nu s-au uitat la bani

Scris de: Daoud Andra

11 Jun. 2024

A trecut mai bine de o săptămână de la nunta dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman, dar fanii lor încă au anumite curiozități. Cei doi au încercat să răspundă la cât mai multe dintre întrebările celor care îi urmăresc, atât pe rețelele de socializare, cât și într-un vlog pe care l-au publicat pe YouTube. Una dintre întrebările de pe buzele multora a avut legătură cu rochia de mireasă purtată de Oana.

Mireasa Oana Moșneagu nu s-a uitat la bani

Pe 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut parte de nunta visurilor lor. Cei doi nu s-au zgârcit deloc și au vrut să se asigure că totul va fi pe gustul lor. Actorii au apelat la o firmă specializată în organizarea de evenimente, care s-a ocupat de toate detaliile organizatorice, astfel încât Oana și Vlad nu au mai trebuit să se preocupe decât de ținute și de verighete.

Pentru ziua cea mare, Oana Moșneagu a ales două rochii de mireasă, care au făcut-o să arate și să se simtă cu adevărat specială. La cununia religioasă, Oana a purtat o rochie de prințesă, din tafta, din colecția 2022, al cărei preț nu este specificat pe site.

Vezi și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales niște verighete inedite. Modelul original a atras atenția fanilor, cum arată de fapt FOTO

Rochia pentru petrecere a fost din mătase naturală, de la un brand românesc cunoscut. Aceasta se găsește online pe mai multe culori, iar prețul este de 7.459 lei. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a avut, la rândul său, două costume, unul pentru ceremonia religioasă și unul pentru petrecere.

Oana și Vlad, în ziua cununiei

De ce au făcut nunta duminica

Oana și Vlad au vorbit pe larg despre organizarea nunții lor, într-un vlog publicat pe YouTube. Cei doi au explicat și de ce au ales să facă nunta într-o duminică și nu sâmbăta, așa cum se obișnuiește. Din cauză că au organizat totul pe repede-înainte, nu găseau o zi de sâmbătă disponibilă la locația pe care și-au ales-o decât spre finalul anului, după cum a spus actrița. Soțul ei a completat-o și a explicat că a mai fost un motiv pentru care s-au căsătorit pe 2 iunie, într-o zi de duminică.

Vezi și: Ce rochie de mireasă inedită a purtat Oana Moșneagu la nunta cu Vlad Gherman. A atras toate privirile invitaților, imagini impresionante

”E un motiv pentru care nunta noastră a fost duminica, și anume tocmai faptul că am rezervat locul cu atât de puțin timp înainte. O zi de sâmbătă liberă ar fi fost tocmai în luna noiembrie”, a explicat Oana Moșneagu pe YouTube.

”Nu mai minți că nu ăsta a fost motivul! Păi de exemplu s-a zis să nu ne căsătorim în luna mai că aduce ghinion, asta o dată. Noi ne gândeam cam în ce perioadă să facem nunta astfel încât să nu încurcăm filmarea pentru serialul Lia, să nu plece toată lumea în vacanță, adică nici nu voiam să împingem spre finalul lunii iunie”, a adăugat Vlad Gherman.

”În vară nu mai erau zile de sâmbătă, nu! Mai erau trei duminici și atât. Mi-aduc aminte că singura dată de sâmbătă disponibilă era undeva în luna noiembrie. Plus că al nostru concept era cu natură înverzită, nu cu toamnă, cu frunze căzute”, a mai spus Oana Moșneagu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *