La scurt timp după ce și-a lansat o afacere cu haine, Gabriela Cristea a deschis și un business cu produse alimentare. Vedeta de la Antena Stars a început să vândă cozonaci făcuți după o rețetă proprie, dar și dulceață și zacuscă. Ce preț are un borcan cu bunătăți din cămara prezentatoarei.
Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gastronomie în business. Vedeta nu mai gătește doar pentru cei dragi, ci și pentru fanii care vor să guste din preparatele ei. În urmă cu puțin timp, bruneta și-a lansat un site unde fanii pot comanda cozonaci, dar și zacuscă sau dulceață preparate de ea.
Brand-ul creat de Gabriela Cristea se numește ”Fărâma”, iar prețurile pentru bunătățile care îi poartă semnătura nu sunt deloc mici. Un borcan de zacuscă de vinete sau cu fasole se vinde cu 33,5 lei pe site-ul prezentatoarei TV. Pe de altă parte, un borcan de dulceață de ardei iuți sau de portocale costă 26,5 lei, respectiv 28,5 lei.
”Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat. Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți.
Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra. Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată”, a spus Gabriela Cristea, pe Facebook.
Piesa de rezistență sunt însă cozonacii făcuți de Gabriela Cristea. Aceasta vinde 6 sortimente de cozonac artizanal, cu 3 feluri de umpluturi, însă preparați atât în formă clasică, cât și ca babka. Pe lângă cozonacii cu cremă de ciocolată, nuci și fistic, vedeta vinde și o variantă atipică de cozonac, cu umplutură de măr, nuci și caramel sărat. Prețul pentru un cozonac pornește de la 85 de lei și poate ajunge până la 140, în funcție de sortiment.
”Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac”, a spus Gabriela Cristea pe rețetele de socializare, când și-a lansat afacerea.