Cât de bogată este Sofia Vicoveanca. Averea pe care a strâns-o în peste 60 de ani de carieră

Vezi ce avere are Sofia Vicoveanca!

Sofia Vicoveanca nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Artista are o carieră de peste 60 de ani în spate și milioane de români care o iubesc, însă puțini dintre ei știu ce avere are interpreta. Iată cât de bogată este solista născută în Ucraina!

Ce avere a adunat Sofia Vicoveanca până acum

În vârstă de 82 de ani, Sofia Vicoveanca a văzut pentru prima oară lumina zilei în Toporăuți, o localitate din Ucraina. Pe când era doar un copil, după anexarea Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică, tatăl ei a fost luat prizonier de sovietici, iar artista a fost nevoită să se refugieze împreună cu mama ei la o mătușă din Vicovu de Jos, așa a ajuns cântăreața în România.

Mai târziu, artista și-a unit destinul cu ziaristul sucevean Victor Micu, care, din păcate, a murit în anul 2001, la vârsta de 70 de ani. De atunci, Sofia Vicoveanca locuiește singură în Suceava și duce o viață liniștită și modestă, deși are o avere deloc de neglijat.

Stă într-un bloc cu bulină roșie

Artista are un apartament destul de frumos amenajat și de încăpător, iar într-una dintre camere, Sofia Vicoveanca ține toate costumele populare pe care le are, toate obiectele tradiționale, dar câteva icoane prețioase.

Locuința valorează circa 60.000 de euro, dar se află într-o clădire marcată cu bulină roșie. Cu toate astea, artista nu se gândește să se mute și nu se teme de cutremur.

”Nu mi-e frică de nimic. Mi-e frică doar de Dumnezeu, când greșesc să mă ierte. Nu. Eu aici unde stau este un bloc foarte vechi. Stau aici, în apartamentul acesta de 53 de ani, dar el este mai de demult.

Cred că e primul bloc făcut în Suceava. Și o vecină care stă de mai mulți ani ca mine aici mi-a spus: ‘Doamna Sofia, știți că avem bulină roșie?’ Deci, este pericol.  După ce mi-a spus vecina toată treaba aceasta, că avem bulină roșie, eu nu am stat degeaba.

M-am uitat unde este tocul la ușă mai mare, mai lat, masa… să mă strecor cumva în caz de ceva. Dar noi nu am avut cutremure. Trebuie să iau și măsuri, nu-i așa? Eu cred în toate acestea, dar trebuie să ne și păzim.”, a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit viva.ro.

În afară de acest apartament, interpreta mai are o casă cu grădină mare în localitatea natală din Bucovina. Acolo, însă, artista merge doar când dorește să se relaxeze.

Citește și Adevărul pe care Sofia Vicoveanca i l-a ascuns toată viața soțului ei. “Niciodată nu a știut!

Pe ce sume cântă Sofia Vicoveanca la evenimente

Pentru a cânta la un eveniment, artista solicită între 1.200 și 1.500 de euro, conform Playtech Știri. Suma nu este deloc una mare, ținând cont că Sofia Vicoveanca este un nume important în lumea muzicii populare.

”Munca aduce foarte multă bucurie, nimic nu-ți pică din cer, nimeni nu-ți dă. Dacă nu muncești, nu ai! (…) Nu m-am gândit niciodată să fiu solistă, dar la examenul pentru început de stagiune eu am cântat un cântec popular. Juriul a decis că-i musai să cânt de-atunci încolo muzică populară”, a spus interpreta.

Citește și Băutura pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare zi. Secretul care o ajută pe artistă să se mențină într-o formă extraordinară la 81 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *