Cât de frumoasă e Irina Columbeanu la 17 ani! Fiica lui Irinel Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire VIDEO

A purtat o rochie lungă, cu imprimeu floral

Scris de: Daoud Andra

04 Jun. 2024

Irina, fiica adolescentă a lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a absolvit liceul din Malibu, unde a învățat și a avut rezultate remarcabile. Irina a participat la balul de absolvire și a purtat o rochie lungă, elegantă. Cum s-a fotografiat, înainte de a merge la petrecere.

Irina Columbeanu a absolvit liceul

Irina Columbeanu locuiește în America, alături de mama ei și de iubitul acesteia din 2018. Atunci, tatăl său, Irinel Columbeanu, a fost de acord ca fata să se stabilească definitiv în SUA, pentru un viitor mai bun. Irina a fost elevă la un liceu de prestigiu din Malibu, unde locuiește alături de mama sa și de Mr. Pink și a avut rezultate remarcabile la școală, după cum a dezvăluit tatăl ei.

Vezi și: Irina Columbeanu a renunțat la părul lung. Cum îi stă cu noul look, fiica Monicăi Gabor face furori FOTO

Acum, Irina a absolvit liceul și a participat la balul tradițional. Adolescenta s-a fotografiat îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, cu imprimeu floral albastru. A asortat și o poșetă neagră, rotundă, și o pereche de cercei model creole. Irina a optat pentru un machiaj lejer, care i-a pus în valoare trăsăturile adolescentine.

Cât de frumoasă e Irina Columbeanu la 17 ani Fiica lui Irinel Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire
Irina a terminat liceul cu rezultate deosebite

Irina vine în România să își vadă tatăl

Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme de sănătate care nu îi mai permit să călătorească până în America, pentru a-și vedea fiica. Fostul afacerist este internat la azil, iar fiica lui a decis să îi facă o bucurie. Irina Columbeanu va veni în țară să își vadă tatăl, la jumătatea lunii iunie.

Vezi și: Ce meserie are Irina Columbeanu în America. Unde s-a angajat la 17 ani, tatăl ei a făcut anunțul surprinzător

Cei doi s-au întâlnit ultima oară anul trecut, după ce nu se mai văzuseră timp de 5 ani. În vara anului 2023, Irinel a mers în Malibu, unde și-a vizitat fiica și fosta soție. De când este bolnav, fostul milionar nu mai poate călători, însă a ținut permanent legătura cu fiica lui. Acum, Irina urmează să vină în țară pentru a-și vedea tatăl. Vestea că adolescenta vine să îl viziteze în vacanța de vară l-a bucurat foarte mult pe fostul milionar de la Izvorani.

”O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *